Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S II:sta myös Tegra 2 -versio

3
Matti Vähäkainu

Samsung Galaxy S II:sta myös Tegra 2 -versio
Samsung Galaxy S II -puhelimen julkistuksen yhteydessä huhutiin, että Samsungilta on mahdollisesti tulossa myös Galaxy S II -puhelimia, joissa hyödynnetään Nvidian Tegra 2 -piirisarjaa. Alustavat tiedot mallin olemassaolosta saatiin muun muassa GLBenchmark-testisovelluksen tuloksista, joissa esiintyi kaksi Galaxy S II -versiota. Nyt Nvidia on vahvistanut huhut.

Samsung Galaxy S II saapuu siis osaan markkinoista yhtiön omalla Exynos-piirillä ja osaan Tegra 2 -piirillä varustettuna. Syy piirien jakoon on se, ettei Samsung ole saanut valmistettua Exynos-piirejä tarpeeksi nopeaan tahtiin. Spekulaatioiden mukaan alkuun julkaistavat mallit saavat Samsungin oman piirin, joten todennäköisesti ainakin Yhdysvalloissa nähdään Exynos-malleja.
Nopeustestejen mukaan ostajan ei tarvitse olla huolissaan piirisarjan mallista, sillä niiden suorituskyky on kutakuinkin samaa luokkaa. Molemmista löytyy kaksi ydintä ja molemmat toimivat gigahertsin kellotaajuudella.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

*kaksiydintä = kaksi ydintä.

Ovatko nuo piirit sitten virrankulutuksen ym. suhteen lähes identtiset? Varmaan potuttaisi, jos kaverilla olisi vastaava puhelin, ostettu samalla hinnalla, mutta paremmalla piirillä.

Vastaa
Phiideer
Phiideer

3

Ei olisi yhtään yllättävää, jos toisen (suorituskyvyltään paremman) alustan firmware muokkaisi suorituskykyä siten, että tuotteet vaikuttaisivat käytännössä identtisiltä. Ei olisi järkevää kilpailla itsensä kanssa...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja