Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung houkuttelee bisneskäyttäjiä Galaxy Pro -mallilla

10
Teemu Laitila

Samsung houkuttelee bisneskäyttäjiä Galaxy Pro -mallilla
Samsung yrittää ujuttaa Android-puhelimiaan bisneskäyttäjien taskuihin uudella fyysisen näppäimistön sisältävällä Galaxy Pro -mallilla. Galaxy Pro muistuttaa pystytasossa käytettävillä näppäimillään Nokian suosittua E-sarjaa ja yhdysvaltalaisen RIM:n BlackBerry-puhelimia.

Laite sisältää nelirivisen näppäimistön ja 2,8 tuuman kokoisen kapasitiivisen kosketusnäytön. Käyttöjärjestelmänä on Android 2.2, jota pyörittää nykystandardeilla mitattuna hitaahko 800 MHz:n kellotaajuudella toimiva tarkemmin määrittelemätön prosessori. Kamera on varustettu 3 megapikselin kennolla ja autofocus-toiminnolla.

Sovelluspuolella laite sisältää Social Hub Premium -toiminnon, joka yhdistää käyttäjän valitsemien sosiaalisten verkostojen päivitykset sekä sähköpostin yhdeksi kokonaisuudeksi.
Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

Anonyymi käyttäjä
HenkkaK. (vahvistamaton)

1

Vain 800 MHz:n kellotaajuudella toimiva prosessori. :/
No,toivottavasti puhelimen oma muisti koko tulee paikkaamaan prossu tehon!.Mahtaako tuo takakannen keskellä oleva neliö olla led-salama?.

Vastaa
PJL78
PJL78

2

@1 Sampoissa on takana yleensä kaijutin tuollaisessa aukossa. Ja mitä tulee "vain" 800Mhziin, niin johan tuo riittää mihin vain, vai meinaatko, että yritysjohtajat pelaa Pleikkari tasoisia pelejä puhelimellansa? Kyllä se riittää mihin vain, pidentää käyttöaikaakin, kun ei ole kahden gigahertsin kone. Kamera on kyllä paska, mutta eipä ne johtajat sillä maisemakuvia ota, sihteereistä vain :D

Vastaa
Tnoi
Tnoi

3

@2 Ei se kyllä kovin hääviä ole sihteeriäkään tuolla kuvata, kun ei edes pikkareiden rajat tai vaatteiden läpi nöpöttävät nännit näyt kuvassa vielä noilla resoilla, ellei sitten todella close up shotteja pääse ottamaan.

Muutenkin Android + yrityskäyttö = fail. Nokialla ollut tuollaisia puhelimia jo iät ja ajat ja eikä tuo luuri kyllä vielä anna syytä vaihtaa niitä Androideihin.

Pistäkää sama myyntiin pinkkinä ja ottakaa tuo "pro" pois niin saattaa jonkun tenun taskuun eksyä, mutta tuskinpa tulee yrityksissä näkymään tuollaisia.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

4

Miksi ei toimisi yrityksissä? Hyvä näppäimistö (mikäli lähelläkään esimerkiksi e71 näppäimistöä). Prossun kellotaajuus ei todellakaan ole verrannollinen käytännön nopeuteen, vertaa esimerkiksi desire Z.

Tehoja ei myöskään tarvita niin paljoa, koska näyttökin on pienempi (tosin suurempi kuin esimerkiksi Nokian vastavissa). Samsungin softapuoleen en tosin niin paljoa luota, että uskoisin tuon toimivan. Hyvä konsepti jos ei Samsung tee samoja virheitä kuin aina ennen.

Yritykset ei todellakaan tarvitse mitään highend viihdeominaisuuksia. Eli mielestäni kamera voi olla ihan riittävä, mikäli se tarkentaa myös lähelle. voisi myös kuvitella, että akkukesto olisi paljon isonäyttöisempiä parempi, joten ihan raakaan työntekoon varmasti soiva peli. Tulisi vaan vielä suomeenkin ja vielä meidän näppiksellä varustettuna niin uskon monen yrityksen kiinnostuvan tuosta.

Täytyy vielä sanoa, että näppäimistössä olevat nuolet on hjuva lisä..

Vastaa
kikuu
kikuu

5

Ainakin muotoilultaan Nokia E72 näyttää voitavan tämän ;). Ja vanha Symbian toimii vieläkin loistavasti tämänlaisessa puhelimessa. Vähän tylsä puhelin huonoilla ominaisuuksilla.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

6

Mielestäni taas hyvillä ominaisuuksilla eikä mitenkään tylsä:).. kauneus on katsoja silmissä:)

Esimerkiksi e72:lla ei voi mielestäni tehdä mitään mitä tällä ei voisi? Toisaalta uskon tämän tarjoavan sähköpostiin ja netin käyttöön paljon mitä e72 ei tarjoa. Lisäksi sovellustarjonta on ihan eri sfääreissä.. ja kosketusnäyttö tuo myös omat käytettävyysetunsa, varsinkin yhdessä fyysisen näppiksen kanssa.

Mikähän resoluutio tuossa on (olisiko 240x320? toivottavasti pykälää parempi..)

Akkukeston tosin uskon olevan e72:n puolella, mikä on joillekin se ratkaiseva juttu.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

8

Eip ole sen enempää kuin muidenkaan.. Lisäksi esimerkiksi HTC:llä on omia lisäyksiaan tuohoon tietoturva-asiaan ja muutenkin olemassa olevia puutteita voidaan korjata esimerkiksi kolmannen osapuolen softilla..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
fjkcxdii=8_(57*)77 (vahvistamaton)

9

HTC:n lisäykset ei paljon Samsungin käyttäjää lämmitä. Ja Androidin tietoturvassa suurin ongelma on se, että virallinen Market jakaa haitta ohjelmia. Vaikka sen toimintaan nyt tulee muutoksia, niin onko jo myöhäistä.. Löytyykö sieltä kaikki haitalliset? Kuinka suuri imagotappio on jo yrityspiireissä android kokenut, kauanko kestää siitä selvitä jne.

Vastaa
Anestic
Anestic

10

@3 Resoilla?? 3mpix? Nettikuvien resoluutio on 72dpi eli tuuma kertaa tuuma alueella on 72*72 pixeliä. Tällöin 30cm*20cm kuvan "resoluutio" on alle 1,5 mpix. Niillä pixelimäärillä ei näissä laitteissa ole yhtään mitään merkitystä. 2mpix riittäisi, jos siitä saisi kaiken irti...

Itse puhelimesta: Onpa harvinaisen ruma kötöstys. Mikä tästä tekee bisnespuhelimen? Sama android kuin muissakin...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja