Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Opera Mobile Store -sovelluskauppa avattiin

3
Kaarlo Räihä

Opera Mobile Store -sovelluskauppa avattiin
Matkapuhelimille suunnattujen sovelluskauppojen määrä on jälleen kasvanut yhdellä uudella tulokkaalla, kun Opera-selaimista parhaiten tunnettu Opera Software avasi tänään oman Opera Mobile Store -nimellä kulkevan kauppapaikan.

Kauppapaikka ei ole pelkästään Opera Softwaren käsialaa, vaan se on rakennettu pitkälti Appian vastaavan palvelun päälle, joten yritysten välisen strategisen yhteistyön tarkoituksena on ajaa uusia asiakkaita Appialle Operan mobiiliselainten kautta.
Opera Mobile Store tarjoaa sovelluksia Java-, Symbian-, BlackBerry- ja Android-alustoille. Ohjelmistokehittäjiä varten Opera avasi samalla Opera Publisher Portal -palvelun, jonka avulla omat sovellukset saa jakeluun kauppapaikalle.

Maksullisten sovellusten kohdalla kauppapaikka velottaa myynneistä 30 prosenttia, ja kehittäjät saavat pitää loput tulot itse.

Helmikuussa käynnistetyssä testauksessa kauppapaikka keräsi sivuilleen yli 15 miljoonaa kävijää, ja ennakkoarvioiden mukaan se on jo kymmenen suurimman sovelluskaupan joukossa.

Kommentit (3)

Routalempi
Routalempi

1

Editoidaanpas tätä hieman.. Tuli nimittäin luettua huonosti uutinen, ja luulin että uutisessa oli typo, ja oli tarkoitettu Applea (mitä tosin hieman ihmettelin, että minkälainen sopimusjuttu tuokin nyt on).

Joka tapauksessa itse uutisesta ei sinänsä osaa paljoakaan sanoa kun ei ole tullut testattua tuota vielä suuremmin. Mitä nyt nopeasti selaimella kokeilin, niin Service Temporarily Unavailable viestiä rupesi pukkaamaan. fring, opera mobile ym. siinä ehti symbian puolella näkemään ennen tuota.

Vastaa
Routalempi
Routalempi

2

Hmm.. Miksihän kommenttiin ei päivity editoidut muutokset. Tuli näet tuossa alkukommentissa luettua koko uutinen turhan nopeasti & ajattelematta, joten luulin että tuossa oli typo.

Edit: Tietenkin se päivittyi sitten kun sai toisen viestin postattua, vaikka sitä ennen sivun päivityskään ei auttanut. välimuististakaan ei johtunut kun testasin eri selaimellakin.. No joo.. Mode vois melkeinpä poistaa nämä koko komentit mitä ehdin laittamaan. :D

Vastaa
Jonahan
Jonahan

3

Täällä puhelinvertailussa on vähän hassu kommenttien päivitysmekanismi. Kun lähettää uuden kommentin se ei välttämättä ihan heti näy, vaan tarvitsee reloadin tai kaksi. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja