Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Amazonin sovelluskauppa sai yksinoikeuden Angry Birds Rion Android-versioon

22
Kaarlo Räihä

Amazonin sovelluskauppa sai yksinoikeuden Angry Birds Rion Android-versioon
Amazon on avaamassa lähiaikoina Android-puhelimille oman sovelluskaupan, ja tänään palvelun ensimmäiseksi nimekkääksi yksinoikeustuotteeksi paljastui tuleva Angry Birds Rio -peli.

Angry Birds -pelejä on ladattu Android-laitteille tähän mennessä yli 30 miljoonaa kertaa, joten Amazonin tarkoitus on houkutella omaan Appstoreen Angry Birdsin avulla miljoonia uteliaita kuluttajia. Kuluttajien lisäksi myös palvelusta kiinnostuneet sovelluskehittäjät ovat varmasti mielissään kauppapaikan saamasta huomiosta.

Angry Birds Rion lisäksi Rovio tuo kauppapaikalle myyntiin myös Angry Birds - ja Angry Birds Seasons -pelit, jotka nähdään Android-alustalla ensimmäistä kertaa maksullisina sovelluksina ilman mainoksia.

Amazonin Appstore eroaa Android Marketista monilta osin. Amazon mm. päättää itse mitkä sovellukset pääsevät kauppapaikalle tarkistusprosessin jälkeen ja myös sovellusten hinnoittelu on Amazonin vastuulla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (22)

Tnoi
Tnoi

1

Onko tämä yksinoikeus pysyvä vai onko Amazonilla yksinoikeus julkaista vain näin aluksi tätä? Ja mites muut alustat, onko niille tulossa tätä uutta Rioa ja mitä kautta tulossa mahdollisesti jakeluun?

Vastaa
Zarok
Zarok

2

Kyllä se muihinkin alustoille tulee (iOS), mutta en tiedä onko se pysyvä yksinoikeus.

Toivottavasti Amazon ei laita korkeaa hintaa.

Vastaa
vese
vese

6

Mielellään sen pari euroa maksaisi, ettei tarvitsisi noita ärsyttäviä mainoksia nähdä kyseisessä pelissä. Ovat jotenkin aina siinä tietää kun pelaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Joo-o.. (vahvistamaton)

7

@6 Mainokset saa (ainakin androidilla) pois kun lataa marketista batteryfu sovelluksen ja laitat sen päälle kun pelaat.

Ohjelma on läinnä tarkoitettu akun säästämiseen, koska se sulkee nettiyhteyden niin pitkäksi aikaa kun pidät sitä päällä, mutta nähtävästi toimii myös tähän ongelmaan. Tämä siis toimii Angry Birdsin kohalla, muista sovelluksista en tiedä.

Vastaa
kata13
kata13

8

Helppo tapa on laittaa puhelin lentotilaan kun pelaa.

OFF TOPIC
(Kukaan ei ole vastannut minulle miten voi varmistaa, että en ole saanut Dreamdroid-virusta puhelimeensa. Kyselin sitä jokunen päivä sitten toisella Afterdawn-keskustelupalstalla. Minulla oli Scientific calculator. Sen niminen oli sillä viruslistalla, mutta tuolla nimellä ohjelmia on useita. AVG "sanoo", että puhelimeni on very clean.)

Vastaa
kata13
kata13

9

Helppo tapa pelata ilman mainoksia on laittaa puhelin lentotilaan.

OFF TOPIC, sorry
Yleensä Afterdawnissa saa aina apua ja nopeasti. Muutama päivä sitten kyselin toisella palstalla kuinka voin varmistaa, että Galaxy S ei ole saanut Dreamdroid-virusta. Kukaan ei ole vastannut. Minulla oli Scientific calculator. Sellainen oli listalla, mutta samannimisiähän on useita. Poistin heti varmuuden vuoksi. AVG sanoo, että puhelimeni on very clean.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
anaaj (vahvistamaton)

10

Lentotila estää myös saapuvien puheluiden vastaanottamisen. Itse käytän sitä että laitan ylimääräisen merkin APN asetuksiin, ei puhelin käytä nettiä enää ennenkuin korjaa APN osoitteen oikeaksi. Käsittääkseni on myös joku widget marketissa joka toimii tällä samalla periaatteella.

Vastaa
sobc
sobc

11

Onpas mukavaa käyttäjille kun eri tahot pystyttävät omia android sovelluskauppoja yksinoikeuksin. Mukavampihan se on kahlata tusina kauppoja läpi kuin tehdä vain yksi haku keskitetystä sovelluskaupasta :-P

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jepajuudas (vahvistamaton)

12

@11

Eikös näin ole ihan vähittäiskaupassakin? Apple Store on monopoli, kuten esim. Alko.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

13

On siinä taalat vaihtanut jos jokunen taas omistajaa tuohon soppariin. Ei voi kuin kumartaa roviolle sen menestys tarinaa.. joskin olisi hauska tietää summia mitä yhtiölle on jo tarjottu numeraalisina lukuina mikäli olisi putiikki myynnissä.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

14

Lainaus:


vese
Mielellään sen pari euroa maksaisi, ettei tarvitsisi noita ärsyttäviä mainoksia nähdä kyseisessä pelissä. Ovat jotenkin aina siinä tietää kun pelaa.

Niin jos ilmaiseksi peli tarjotaan niin ei pitäisi olla suuri haaste kellekkään kytkeä internet yhteys pois päältä kun pelaa peliä jotta pääsee eroon mainosten viemästä näyttötilasta?

Vastaa
miksuh2
miksuh2

15

@14

Itseasiassa mainosrahotteiset sovellukset ja pelit eivät ole ilmaisia, niiden hinnan vaan maksaa mainostajat mainosten näytökertojen perusteella. Kehittäjän kannalta on aika inhaa, jos ne mainokset yritetään kikkailulla estää, koska ilman mainosten näyttämistä kehittäjä ei saa tuloja. En nyt puhu mistään tietystä pelistä tai sovelluksesta, vaan yleisesti.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

16

Lainaus:

miksuh2

Itseasiassa mainosrahotteiset sovellukset ja pelit eivät ole ilmaisia, niiden hinnan vaan maksaa mainostajat mainosten näytökertojen perusteella. Kehittäjän kannalta on aika inhaa, jos ne mainokset yritetään kikkailulla estää, koska ilman mainosten näyttämistä kehittäjä ei saa tuloja. En nyt puhu mistään tietystä pelistä tai sovelluksesta, vaan yleisesti.


No,pilkkua kun nussia haluat niin korjataan (Huom.vain androidille) TARJOTAAN ILMAISEKSI! ;)
Joka tosin on marketissa yleisesti ottaen ilmaisovelluksille luonnollinen esitys,mutta toki usko ja jopa toivon että rovio tarjoaa jatkossakin yhtä laadukasta viihdettä myös sen maksullisen version myötä kyllä itse maksan toimivasta sovelluksesta ilomielin ei se pointti ole asialle.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

17

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Bluejack:


No,pilkkua kun nussia haluat niin korjataan (Huom.vain androidille) TARJOTAAN ILMAISEKSI! ;)

Ensinnäkin tuossa sanomassani ei ole yhtään mitään pilkun viilausta. Minä sanoinn miten asia on, jos et sitä kestä niinsille minä en voi mitään. Ja jospa vähän miettist ennenkuin alat selittää. Minä nimenomaan sanoin etten puhunut mistään yksittäisestä sovelluksesta tai pelistä.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

18

Lainaus:

miksuh2
Ensinnäkin tuossa sanomassani ei ole yhtään mitään pilkun viilausta. Minä sanoinn miten asia on, jos et sitä kestä niin omapa on ongelmasi. Ja jospa opettelisit lukemaan ennenkuin alat päätäsi aukoa. Minä nimenomaan sanoin etten puhunut mistään yksittäisestä sovelluksesta tai pelistä.


NoH,Noh setä setä .. ei nyt hiiltyä kannata. Ei tuo sinunkaan kirjoitustaito ole aina ihmisten ymmärrettävissä.
Muistatko kun kun lähetin sinulle linkin n8 julkaisun aikoihin androidin sdk_lle kai sinä nyt olet jo QT:n haudannut ja siirtymässä tulevaisuuden pariin? ei sua saatana muuten kukaan tosissaan ota xd

Vastaa
miksuh2
miksuh2

19

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Bluejack:

NoH,Noh setä setä .. ei nyt hiiltyä kannata. Ei tuo sinunkaan kirjoitustaito ole aina ihmisten ymmärrettävissä.Kyllä useimmat varmasti ymmärti mitä sanoin,

Lainaus:

Muistatko kun kun lähetin sinulle linkin n8 julkaisun aikoihin androidin sdk_lle

Ensinnäkin mitäs ihmeen tekemistä tuolla nyt on tämän kanssa? Miksi sä tuollasista alat puhua? Toisekseen minä asensin ihan mielenkiinnosta Android SDK:n koneelleni jo reilu vuosi sitten, eli sun linkkejäsi en tarvitse. Kyllä mulla on ollut se asennettuna jo pitkään vaikken olekaan erityisemmin kiinnostunut Androidista,

Lainaus:

kai sinä nyt olet jo QT:n haudannut

No en todellakaan, eikä ole pienintäkään aikomusta sitä tehdä. Qt on aivan loistava, joten miksi ihmeessä tekisin jotain ehdottamaasi?

Vastaa
Bluejack
Bluejack

20

En tiennyt omaavani multipersoonia mutta vastauksesi suorastaan imartelee nicciä
Vastaukset jäi silti hämärään xd

Vastaa
miksuh2
miksuh2

21

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Bluejack:

En tiennyt omaavani multipersoonia mutta vastauksesi suorastaan imartelee nicciä
Vastaukset jäi silti hämärään xd

En nyt kyllä oikeen ymmärrä mitä meinaat, mutta olkoon mitä on. Yrität ilmeisesti tahallasi ärsyttää.

En viitsi sinun lapselliseen leikkiisi osallistua. Minä en omalta osaltani viitsi jatkaa tätä keskustelua. Sinä taas nolaat vain ja ainoastaan itsesi tuolla käytökselläsi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja