Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Pyramid kuvissa

12
Manu Pitkänen

HTC Pyramid kuvissa
Uutisoimme viime kuussa HTC:n tulevasta kaksiytimisestä Pyramid-älypuhelimesta. Nyt puhelimesta on vuotanut ensimmäiset kuvat verkkoon ja tarkemmat tekniset tiedot.

HTC Pyramidissa on kaksiytiminen 1,2 gigahertsin kellotaajuudella toimiva Snapdragon-prosessori ja 768 megatavun edestä keskusmuistia. Puhelimesta löytyy iso 4,3 tuuman Super LCD -kosketusnäyttö, jonka resoluutio on 960x540 (16:9). Lisäksi puhelimessa on kahdeksan megapikselin pääkamera ja edessä on 1,3 megapikselin kamera videokeskusteluja varten. Puhelin tukee lisäksi HSPA+-verkkoa. Ilmestyessään toukokuussa Pyramid on maailman ensimmäinen kaksiytimisellä Snapdragonilla varustettu Android-älypuhelin. Android and Me -sivuston saamien tietojen mukaan puhelimessa on Android 3.0 -käyttöjärjestelmä, mutta sivusto itsekin veikkaa kyseisen tiedon olevan väärinymmärryksen tulos ja puhelimesta löytyy todellisuudessa Android 2.3.


Puhelimen hinta- ja saatavuustiedoista ei ole täyttä varmuutta. Viime kuussa verkossa kiersi tieto, että T-Mobile saisi puhelinta toukokuussa valikoimiinsa. Puhelin ilmestyi hiljattain Telstra Australian valikoimiin, joten julkaisupäivä lienee lähellä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

pelce
pelce

1

On se kyllä nätti! Ei juuri mitään ylimääräistä näytön ympärillä. Vielä kun saisivat kameran linssin hieman kuoren sisään ettei naarmuttuisi.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

2

En tiedä tuntuuko moinen halko enää mukavalta puhelinta pideltäessä yhdellä kädellä. 4,3" näyttö alkaa olla jo niillä rajoilla ettei sitä siitä ainakaan juuri kasvattaa enää voi. Itselläni ei ole mitenkään pienet kädet, Dressmannilta vasta iostamani hanskatkin on XL-kokoa, mutta silti vähän epäilen tuota, ja pienikätisemmillö se vaikutata vielä enemmän. Näytön koon kasvattaminen ei ole ongelma kahdella kädellä käytettäessä, mutta kännykkää käytetään hyvin usein yhdellä kädellä.

Vastaa
dRD
dRD

3

Kyllä jää allekirjoittaneelta hyllyyn tuon koon vuoksi, kun kädet on tällaiset XS-mallia olevat. 3,5" näytöllä varustetut luurit ovat sellaisia, että just saa pitävän otteen ilman sormien venyttelyä ja pystyy vielä samalla kädellä käyttämäänkin. Jos siitä isompaa tarvin, hommaan sit suosiolla iPadin =)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jake se minäkin (vahvistamaton)

5

vaikuttaa hienolta ...jos ei oikeaa (hw) näppistä tarvitse/pidä parempana
Tuo mahtuu vielä taskuunkin

Vastaa
jokinen66
jokinen66

7

Itselläni oli HD2 luuri. Ei se mitenkään liian isolta tuntunut näin normaalikätiselle. Alussa ehkä, mutta kun tottui pitämään kädessä, ei ollut liian iso. Nykyinen Galaxy S ei ole ollut HTC:n veroinen. Odotan milloin olisi aika palata merkkiin. Tämä alkaa olla lähellä, mut odotan mitä tulevaisuus tuo. Luurin kun saat kotiin, uusi parempi malli on esitteillä. Eli malttia.

Vastaa
JussiFX
JussiFX

9

4" on kyllä minulla se raja. Galaxy S on vielä mukava käyttää, mutta esim. Desire HD vaikuttaa vain liian isolta. Mielipidekysymyshän tuo taitaa pitkälti olla. Harmi kun taitaa Galaxy S 2:een tulla 4.3 tuuman näyttö, olisivat jatkaneet 4" kun ensimmäinenkin on sen kokoinen.

Vastaa
olli89
olli89

10

Todella hieno puhelin!
Nykyinen vanha HTC menee kyllä vaihtoon,ja tämä on korvaaja.

Näytön koko juuri sopiva mulle,ja jos on viel Super LCD niin parempi.
Kannattaa kaupassa käydä kokeilemassa jos ja kun mahdollista,luulempa että ei oo liian ison tuntuinen.

Vastaa
ep_
ep_

11

On kyllä hieno! Mutta 4,3" näyttö alkaa olla jo vähän iso. 4" on mielestäni jo se kriittinen raja. Itse kyllä hankin puhelimen jossa on 3,5 tuuman näyttö.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja