Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yle Areena -sovellus ladattavissa Android-laitteille

12
Kaarlo Räihä

Yle Areena -sovellus ladattavissa Android-laitteille
Yle Areenan katselu Android-puhelimilla ja -tableteilla helpottui eilen, kun Yle julkaisi nettivideoidensa katselua varten oman Android-sovelluksen.

Ilmainen Android Marketin kautta ladattavissa oleva sovellus toimii Android 1.5-version tai uudemman omaavissa laitteissa, ja sitä voi käyttää sekä 3G- että WLAN-yhteyden kanssa. Hitaampia yhteyksiä varten on tarjolla 320x320-resoluution video 15 FPS -ruudunpäivitysnopeudella ja nopeampia yhteyksiä varten tarjolla on 640x360-resoluution video 25 FPS -ruudunpäivitysnopeudella. Molemmissa tapauksissa video on pakattu H.264-yhteensopivaksi ja ääniraita on AAC-muodossa.
Uutisten lisäksi tarjolla on mm. musiikkia ja ajankohtaisohjelmia, mutta kaikkea Areenan tarjontaa ei ole vielä tässä vaiheessa muutettu Android-sovelluksen kanssa yhteensopivaan muotoon, joten tietokoneella ja internet-selaimella valikoima on kattavampi.

Alla muutama kuva sovelluksestaKommentit (12)

ramiselin
ramiselin

1

Olen pidempään tätä jo odotellutkin. Tarjonta on tässä vaiheessa hieman pientä, mutta ihan hyvä alku kumminkin. Ärsyttävämpi ominaisuus on se, että (laajakuva?) videot näkyvät väärällä kuvasuhteella. Sen pystyy toki vaihtamaan helposti, mutta joutuu tekemään jokaisella katselukerralla.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

4

Testasitko vai kommentoitko tuon kuvan perusteella? Minusta on erittäin tyylikäs siis livenä, enkä usko, että on kauheasti eroa.

En löytänyt yhtään ruudunkaappausta nokian arenasta joten paha mennä vertaamaan.

Vastaa
JussiFX
JussiFX

6

Itellä kyseisen ohjelman käyttöliittymä lagasi kyllä aivan järjettömästi (Galaxy S). Ehkä se oli joku hetkellinen oikku, ehkä jaksaa taas joskus toistekin testata.

Vastaa
Guarded
Guarded

7

@6

Itselläni taas toimi SGS:llä täydellisesti. Pasilan katsoin ja selailin hieman tarjontaa. Taitaa olla puhelimestasi kiinni.

Vastaa
Ergopad
Ergopad

8

Pyh. Symbian^3:lle ollut jo viime syksystä, kun N8 tuli ulos ja hyvin on pelittänyt. Ovi Storesta löytyy muuten myös Yle Areena Lapset (ilmainen), josta löytyy lasten ohjelmia vaikka HDMI:llä mukuloille katsottavaksi.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

9

Onhan tää parempi kuin ei mitään, mutta miksei käytetä WebM:aa, Theoraa tai jotain muuta oikeasti vapaata koodekkia?

Vastaa
Bluejack
Bluejack

10

miksuh2
Ompa suht ANKEAN näkönen. Esim E7:ssä esiasennettuna oleva näyttää opaljon paremmlata.

Niin miltä se näyttää? oprempltsk vai huosndsö?
Kyllä, videonlaatu on hyvä tosin pävitystä tarvitaan ja on tulossakin mitä palautteeseen uskominen.

Vastaa
VarMi
VarMi

11

ei mitään vikaa, paitsi kategorioiden selaaminen saisi olla pyyhkäisyllä. loppuu se kitinä =). m.ylestä noita on voinut katsoa aikaisemmin. vieläkö sais yle passin tuohon, niin sais tv-luvalle katetta.

Vastaa
taimirutz
taimirutz

12

Hei Yle! En jostain syystä saa ladattua android versiotanne.Minulla on Samsung Galaxy 3 .Asun Itä-Sveitsissä.
Ystävällinen KIITOS vastauksestanne!
Taimi Rutz-Sanden

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja