Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Flash Player 10.2 beta saapuu tänään Androidille

5
Manu Pitkänen

Flash Player 10.2 beta saapuu tänään Androidille
Uutisoimme kuukausi sitten, että Androidille tarkoitettu betaversio Flash Player 10.2:sta valmistuu lähiviikkojen aikana. Tänään on se päivä, jolloin laajennos ilmestyy Android Marketiin ladattavaksi Froyo- (2.2), Gingerbread- (2.3) ja Honeycomb-pohjaisille (3.0) älypuhelimille ja tableteille.

Adoben mukaan uusi Flash Player takaa aiempaa sulavampaa Flash-sisällön toistoa sekä parantaa laitteiden akunkestoa. Suorituskyvyn kasvu pitäisi näkyä erityisesti kaksiytimisillä prosessoreilla varustetuissa laitteissa, mutta Engadgetin tietojen ja testien mukaan myös vanhemmat puhelimet toistavat Flashia aiempaa hieman paremmin.


Soitin toisti Engadgetin mukaan 480p-resoluutioista materiaalia nykien, mutta 720p-resoluutioinen video muistutti lähinnä diaesitystä jopa Tegra 2 -pohjaisella Motorola Xoom -tabletilla. Adoben mukaan tämä johtuu siitä, että rautakiihdytys ei ole vielä täysin valmis eikä sitä ole otettu käyttöönkään. Adobe kuitenkin lupaa, että lopullisessa versiossa 720p-sisältökin toistuu jouhevasti. Tämän perusteella kuukauden takaisiin lupauksiin 1080p-toistosta on vielä matkaa.

Ainakaan muutama minuutti sitten Flash Player 10.2 ei ollut ilmestynyt Android Marketiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
HenkkaK. (vahvistamaton)

5

Mitä eroa Flash Player 10.0, 10.1 ja 10.2 välillä tulee olemaan?.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja