Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Forbesin tietolähde vannoo NFC-tuen tulevan iPhone 5 -puhelimeen

4
Kaarlo Räihä

Forbesin tietolähde vannoo NFC-tuen tulevan iPhone 5 -puhelimeen
Eipäs-juupas-kinastelu Applen tulevan iPhone 5 -puhelimen osalta on jälleen jatkunut, kun Forbes-lehti kertoi eilen puhelimen saavan sittenkin NFC-tuen.

Aiemmin tällä viikolla The Independent kertoi Applen jättävän NFC-tuen pois iPhone 5:stä, koska NFC-maksuliikenteen kunnollinen standardointi on vielä kesken. Forbesin tietolähteen mukaan tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan NFC-tuki on edelleen tulossa puhelimeen.
Tietolähde varmisti asian sekä Applen työntekijältä että NFC-lukijoita valmistavilta yrityksiltä, joista jälkimmäiset ovat varautuneet kesän kuumaan NFC-buumiin kasvattamalla tuotantomääriä.

Apple ei ole luonnollisesti kommentoinut asiaa virallisesti millään tavalla, joten iPhone 5:n mahdollinen NFC-tuki selviää vasta myöhemmin.

Applen ohella NFC-junaan ovat hyppäämässä useat puhelinvalmistajat. Erityisesti Google aikoo tukea älypuhelinten NFC-kehitystä, ja todennäköisesti ensimmäiset hipsterit voivat maksaa Yhdysvalloissa mocha lattensa jo tänä kesänä hienoilla NFC-yhteensopivilla puhelimillaan.

Kommentit (4)

mikkis__ (vahvistamaton)

2

Ihan jees juttu jos tulee.

Apple jos joku saa sille näkyvyyttä ja ihmiset kiinnostumaan tuosta ominaisuudesta ja saadaan pyörät pyörimään ja tekniikka eteenpäin kauppoihinkin asti jonain päivänä.

Vastaa
Sillattiis (vahvistamaton)

3

Voisin lyödä pääni vetoa, että rauta on valmiina, mutta onko se heti enabloituna softassa on eri asia. Vuoden 2012 kesään on kyllä pitkä matka ja Apple on silloin jo pahasti myöhässä.

Vastaa
squi
squi

4

@3, ei välttämättä ole myöhäistä vielä silloinkaan. Kuten mikkis totesi, niin tekniikka tuskin yleistyy laajemmin ennen kun Apple sitä suvaitsee tukea.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja