>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n 3D-näytöllisen puhelimen tiedot vuotivat

11
Manu Pitkänen

HTC:n 3D-näytöllisen puhelimen tiedot vuotivat
Verkkoon on vuotanut HTC:n suunnitteleman EVO 3D -älypuhelimen tekniset tiedot. Yhdysvaltalainen matkapuhelinoperaattori Sprint aikoo esitellä sitä CTIA-messuilla 22. maaliskuuta.

HTC EVO 3D on perusominaisuuksiltaan hyvin samankaltainen kuten HTC Pyramid, jonka tiedot vuotivat muutama päivä sitten. Teknisten tietojen perusteella näyttäisi siltä, että "HTC Shooter" on sama puhelin kuin EVO 3D, kuten on aiemmin huhuttu. Vielä ei valitettavasti tiedetä sitä, että aikooko HTC tuoda puhelimen myös Pohjois-Amerikan ulkopuolisille markkinoille.

Puhelimesta löytyy autostereoskooppinen 3D-näyttö, jonka resoluutio on 960 x 540. Puhelimessa on iso 4,3 tuuman näyttö, jottei 3D-videoita tarvitse katsella tihrustamalla. Puhelimen muussakaan raudassa ei ole säästelty, sillä kuorien sisällä tikittää 1,2 gigahertsin kellotaajuudella toimiva kaksiytiminen Qualcommin MSM8660-prosessori ja keskusmuistia löytyy häkellyttävät neljä gigatavua. EVO 3D:ssä on viiden megapikselin kaksoiskamera, jolla saa napattua kolmiulotteisia valokuvia, ja edestä löytyy videokeskusteluita varten 1,3 megapikselin kamera. Raudan virransaannista pitää huolen 1730 milliampeeritunnin akku.HTC käyttää puhelimessa Android 2.3 -käyttöjärjestelmää. Lisäksi puhelimen mukana toimitetaan 3D-versiot Blockbuster ja YouTube-sovelluksista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

joonas151
joonas151

1

Htc:ltä tulee vain lisää uusia puhelimia. Taitaa jäädä Applen iPhone aika pahasti jälkeen. Androidinkin päivitystahti on ainakin omasta mielestäni parempi kuin iOS:n. Taitaa sitten seuraava puhelin olla joku Android. Melko varmasti Htc. Htc:n sense käyttöliittymä vaikuttaisi olevan muutenkin parempi kuin esimerkiksi Samsungin.

Tuo itse kännykkä vaikuttaisi olevan erittäin asiallinen kaikkinen 4 gb keskusmuistineen ja 3D-näyttöineen! Kyllä tuo teknologia kehittyy nopeaa. Kyseisen luurin akkukesto tulee olemaan todennäköisesti aika lyhyt, mutta tehoihin ja näyttöön nähden jopa kohtuullisen pitkä. Ja hintakaan ei varmaan asetu lähellekään jotakin 600€. Ehkä joku arviolta 800€.

No, julkaisua ja markkinoille tuloa odotellessa...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Nokia EI vaihtoehto! (vahvistamaton)

3

Tuleepa vaikea valita että mihin puhelimeen seuraavaksi vaihtaisi,vihtoehtoina on tämä HTC EVO 3D (jos tulee Suomessa myyntiin tämän vuoden aikana) tai Samsung Galaxy S2. :/

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

4

1@
>Kyseisen luurin akkukesto tulee olemaan
>todennäköisesti aika lyhyt,

Jutun mukaan akku on iso, mikä kielii joko pitkästä toiminta-ajasta, tai isosta virrankulutuksesta.

Tuplaydin toteutus luo pohjaa hyvään virtaoptimointiin -> pitkään käyttö ja varsinkin pitkään "aktiiviseen" valmiusaikaan. Iso näyttö vie virtaa, jota varten ehkä se iso akku, varsinkin jos aikoo katsella 3D leffoja.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

5

Saa nhdä missä vaiheessa noille 3D näytöille alkaa löytyä sisältöä, jollon niistä on oikeasti jotain hyötyäkin. Lisäksi tulee olemaan mielenkiintosta nähdä kuinka suuri osa väestöstä ihan oikeasti näkee sen 3D-efektin. On paljon ihmisiä, jotka ei esim leffassa näe sitä efektiä, miten sitten lienee näiden pienten näyttöjen kansa.

Vastaa
tonttila
tonttila

7

On kyllä hurjaa että puhelimessa on tehokkaampi rauta ja enemmän muistia kuin monen kotikoneessa ja hintaa enemmän kuin monen autolla :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

8

@6
>Miten nopea pitää olla nettiliittymä, että voi katsoa 3d leffan
>streemattuna?

3Gn yli ? kyllä 512Kbit/s putkella jo 3D streamia siirtää. Laadukas Puoli HD matsku tarvii sitten paljon enemmän, se 2D tavaranakin kananttaa siirtää eroajona nopean yhteyden päässä.

5@
>On paljon ihmisiä, jotka ei esim leffassa näe sitä efektiä, miten
>sitten lienee näiden pienten näyttöjen kansa.

Vaikka 3D leffoja on nyt paljon, niin ei se ole se juttu,

>miten
>sitten lienee näiden pienten näyttöjen kansa.

koko ei aivan kauheasti pienempi ole, ainakaan jos vertaa taaempana oleviin katsojiin, tai olohuone telkakreihin. Lisäksi tekninen toteutus on aivan erilainen kuin nykyisen yleinen leffateatterien totetus.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

9

@8

> Vaikka 3D leffoja on nyt paljon, niin ei se ole se juttu,

No siinä tapauksessa sitä sisältöä ei ole olemassa senkään vertaa. 3D leffatkin on vähemmistönä leffajulkasuista vaikka niiden määrä onkin kasvanut.

> koko ei aivan kauheasti pienempi ole, ainakaan jos vertaa taaempana
> oleviin katsojiin, tai olohuone telkakreihin. Lisäksi tekninen toteutus on
> aivan erilainen kuin nykyisen yleinen leffateatterien totetus.

Saa olla kyllä aika iso leffateatteri, jos takimmaiset näkee kuvan kännykänruudun koisena :) Sitäpautsi tarkotin myös sitä, että kun monella ei toimi ns. stereonäkö edes suuressa tilassa, niin kuinkahan monella muulla tulee ongelmia pientä näytöä katsoessa. Tiedän itsekin ihmisiä, jotka on kertonut ettei esim leffassa näe niitä 3D-efektejä, itse kyllä näen mutta moni muu on noin sanonut.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
mattimatinmatti (vahvistamaton)

11

Ei ne 3D leffat puhelimessa ole se kova juttu.

Kova juttu on puhelimen käytettävyys.
Aivan sama kuin kosketusnäytön tuleminen aikaisemmin.

Puhelimen käyttöliittymä ja sen sovellukset toimivat paljon jouhevammin pienellä näytöllä, josta tulee 3D:n ansiosta avaruudellinen ja tilava.

3D:n rinnalla muut ratkaisut näyttävät kohta kivikautisilta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.