Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Engadget sai käsiinsä Samsung Galaxy S II Minin mainoskuvan

5
Kaarlo Räihä

Engadget sai käsiinsä Samsung Galaxy S II Minin mainoskuvan
Samsungin Galaxy-tuoteperhe on saamassa lähiaikoina nähtävästi jälleen uuden jäsenen, sillä Engadget-sivusto julkaisi eilen mainoskuvan tulevasta Galaxy S II Mini -puhelimesta.

Three-operaattorin suunnalta eteenpäin lähteneessä kuvassa olevien teknisten tietojen perusteella Galaxy S II Mini on varustettu 3,7 tuuman kosketusnäytöllä (resoluutio 800x480), kahdella kameralla (takana LED-salamalla varustettu 5 megapikselin malli ja edessä VGA-kamera videopuheluille) ja 1,4 gigahertsin kellotaajuudella toimivalla suorittimella.
Ohjelmistopuolella tarjolla on Androidin Gingerbread, jossa mukana ovat todennäköisesti Samsungin omat muokkaukset.

Galaxy S II Minin pitäisi saapua myyntiin ensi kuussa, mutta sen suositushinnasta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Mainostekstin perusteella puhelin on suunnattu kuitenkin kalleimpaan hintaluokkaan, joten puhelimen hinta asettunee 500 euron hujakoille.

Kommentit (5)

GOOD!. (vahvistamaton)

1

Hienoa,että valikoima ja vaihtoehto määrä kasvaa!. ;)
Galaxy S2 ja Galaxy S2 Mini + Galaxy Tab,Galaxy Tab 10.1 -ja pian myöskin Galaxy Tab 8,9!. =)

Vastaa
ep_
ep_

2

Niin ja tuossa on vähän pienempi näyttö. Jos Galaxy S2kkosen aikoo hankkia niin ei tarvitse välttämättä valita valtavalla 4,3" näytöllä varustettua versiota jota käytännössä pienikätiset ei voi ohjata yhellä kädellä.

Vastaa
Samppa se osaa!. (vahvistamaton)

3

Samsung Galaxy S2 ja Samsung Galaxy S2 Mini mallien väliset erot taitavat olla prossussa,näytössä ja kameran pikselien määrässä?.
Ja tietenkin lopulta ainakin vajaa/yli 100 euron hintaero!.

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

5

Asiallisen oloinen kyllä, mutta samaa iPhone-kopion ulkonäköä valitettavasti. Vähän tylsähkö massaan sulautuva ulkonäkö siis. Ja eiköhän tuo ihan kivasti "minempi" :) oo kuin normi S2 kun on 0,6" pienempi näyttö ja näyttää olevan aika hyvin käytetty tila hyödykseen tuossa.

Varmaan aika kova luu kyllä överi-isoihin näyttöihin kyllästyneitten keskuudessa, varsinkin jos on tarpeeksi hintaeroa normaaliin S2. Ja jos en ihan väärin muista niin tais olla eroa prossuissa niin että normi S2 on kaks 1,2ghz ja tässä yks 1,4ghz? En jaksa nyt tarkistaa kuitenkaan..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja