Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n 3D-puhelin pian jenkkeihin

12
Matti Vähäkainu

LG:n 3D-puhelin pian jenkkeihin
Yhdysvaltalainen teleoperaattori AT&T on kertonut laajentavansa älypuhelinmallistoa kahdella uudella laitteella. LG Thrill 4G ja HTC HD7S ovat huippuluokan älypuhelimia, joita yhdistää 4,3 tuuman kosketusnäyttö. Uutuuksista ehdottomasti mielenkiintoisempi on LG:n puhelin, sillä se on markkinoiden ensimmäinen stereoskooppisella (ilman laseja toimivalla) 3D-näytöllä varustettu puhelinmalli.

Android-käyttöjärjestelmää pyörittävä Thrill 4G on 3D-näytön lisäksi varustettu 3D- ja HD-videokuvauksen mahdollistavilla kameroilla, gigahertsin tuplaydinsuorittimella ja 8 gigatavulla flash-muistia. Puhelin saapuu markkinoille Android 2.2 -versiolla eikä päivitysaikataulusta uuteen 2.3-versioon valitettavasti kerrottu julkistuksen yhteydessä. AT&T:n hyllyille puhelin ilmestyy seuraavien muutaman kuukauden aikana.

HTC:n Windows Phone 7 -puhelin HD7S on Thrill 4G:tä tavanomaisempi älypuhelin. Suurella kosketusnäytöllä varustetusta puhelimesta ei juuri uudistuksia löydy, mutta WP7-puhelimille tyypilliseen tapaan potkua kuitenkin riittää. HTC HD7S:n kuoret sisältävät 4,3 tuuman kosketusnäytön, gigahertsin suorittimen sekä viiden megapikselin kameran kaksois-LED-salamalla. Se saapuu AT&T:lle jo tulevien viikkojen aikana uudella Windows Phone 7 -versiolla varustettuna, joten mukana on toivottu kopioi/liitä-ominaisuus.LG Thrill 4G on AT&T:n versio Suomeenkin saapuvasta Optimus 3D -puhelimesta. HTC HD7S on puolestaan myynnissä Suomessa nimellä HTC HD7. Optimus 3D:n hinta asettunee HD7:n tavoin yli 600 euroon.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

Anonyymi käyttäjä
Ejyr (vahvistamaton)

2

@1

Mikäköhän on pikkuherran lukukyky?

"-- se on markkinoiden ensimmäinen stereoskooppisella (ilman laseja toimivalla) 3D-näytöllä varustettu puhelinmalli."

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Korealaiset!. ;) (vahvistamaton)

5

pateboe @
Nokia fanit ne taas täällä purkaa huonoa omaatuntoa,kun Nokia on tässä #D-tekniikassakin jäänyt kehityksessä jälkeen Korealaisille!. ;)
Kai se 3D-tekniikkakin on viimeistään Windows-malleissa...,EHKÄ. :/

Vastaa
Tnoi
Tnoi

6

@5

Tässä sulle ehdotus.

Vaihda nimeksesi "Samsung LG Korealover", muuta Koreaan, tatuoi otsaasi "Samsung ja LG ruulz" ja ryhdy mainospojaksi. Toisaalta ei välttämättä tarvitsisi tatuoida mitään. Koreassa he voisivat kiinnittää kalloonne 4,3 tuuman stereoskoppiisen 3D superamoled+++ näytön, jossa on wvga resoluutio ja tuplaydin suoritin, sitten se välkkyisi iloisesti ja voisitte levittää uutta evankeliumianne maailmalle.

Ylikansallinen firma ottas varmaan tollasen fanaattiset fanboyt ihan mielellään leipiinsä. Mikäli siis olette jo 15-vuotta täyttäneitä. Sitä nuoremmathan laskettaisiin Koreassa lapsityöntekijöiksi. Sitten voisitte kävellä toria ympäri ja toistella "Samsung, samsung, samsung, nokia paskaa, ostakaa samsung, samsung paras". Olisitte ehkä pellejä, mutta saisitteppahan siitä ehkä sentään muutaman wonin palkaksi. Nythän teette sitä samaa käytännössä ilmaiseksi. No mitäpä sitä ei ihminen oman jumalan eteen tekisi?

Ei mulla muuta, mut pistäkää korvan taakse. Siinä vois olla teille monille potentiaalinen ura tulevaisuudessa.

Vastaa
Grina
Grina

9

Itse en myöskään ymmärrä 3D-näyttöjen tunkemista puhelimiin. Puhelimista nyt vain on tullut kehityksen kärjessä kulkevia vempeleitä, joihin isketään toinen toistaan "hienompia" ominaisuuksia.

Kuka oikeasti tekee puhelimessa 3D-näytöllä jotain?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
mjlyukdfy (vahvistamaton)

10

Onhan LG Optimus 2x mallin videokamerassakin 3D-tekniikka/ominaisuus,mutta kieltämättä olisi hyvä jos käyttäjä saisi valita,että haluaako käyttää tavallista 2D-ominaisuutta,vai 3D-ominaisuutta näytössä tai videokamerassa!.

Vastaa
Tnoi
Tnoi

11

@10

No veikkaanpa että eiköhän kameralla ainakin pysty ihan normaalejakin kuvia ja videota ottamaan.. Ja näytöstä voi varmasti myös 2D materiaaliakin katsoa ihan normaalisti.

Vastaa
Anestic
Anestic

12

Ja valitahan voi myös ostamalla puhelimen, jossa ei ole 3D-näyttöä :) Ihme nillittämistä... "ei tommosta saa tehdä kun siinä on jotain uutta mitä en ymmärrä."

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja