Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S II testattavana Itä-Euroopassa

16
Kaarlo Räihä

Samsung Galaxy S II testattavana Itä-Euroopassa
Samsungin Galaxy S II -lippulaivapuhelin ei ole vielä päässyt virallisesti myyntiin saakka, mutta ainakin Itä-Euroopassa useat matkapuhelinsivustot ovat saaneet puhelimen jo käyttöönsä, ja kuluttajien onneksi kokemuksia puhelimesta on tarjolla kuvien, tekstin ja videoiden muodossa.

gagadget.com-sivuston julkaiseman ensikatselmuksen perusteella muutoksia aiempaan Galaxy S -malliin verrattuna on tapahtunut paljon sekä ohjelmiston että laitteiston osalta.
Rautapuolella kiitosta saavat erityisesti uusi kamera ja tekniikan osalta parantunut näyttö, jossa on aiempaa parempi kontrasti ja pienempi virrankulutus. Suurin miinus on edelleen erillisen kameranäppäimen puuttuminen, joten kameraohjelmisto pitää käynnistää kosketusnäytön kautta ennen kuvien ottamista tai videoiden tallentamista.

Ohjelmiston osalta tarjolla ollut puhelin ei sisältänyt lopullista ohjelmistopakettia, joten esim. lokalisointi oli osin kesken. Uusina sovelluksina tarjolla ovat mm. säätietoihin reagoiva live-taustakuva, Google Translaten päälle rakennettu puhekäännös-widget ja Kies Air, joka mahdollistaa puhelimen tietojen katselemisen sekä muokkaamisen suoraan internet-selaimella, jolloin erillistä hallintaohjelmaa ei tarvitse asentaa tietokoneelle.

Sovellusten osalta yksi suuri ongelma on tällä hetkellä monien Android-sovellusten heikko tuki useamman ytimen sisältävälle suorittimelle. Esim. suorituskyvyn testaukseen käytettävä Quadrant Standard -sovellus tunnisti vain toisen suoritinytimen, ja monissa muissa sovelluksissa suorituskyky ei juuri parane toisen ytimen myötä.

Alla puhelinta ja sen videokuvauksen laatua esittelevät videot


Kommentit (16)

-sakka-86 (vahvistamaton)

1

hahaha no voin kyllä sanoa että muistuttaa muita android puhelimia markkinoilla.. eli ihmeellistä nykähtelyä siellä täällä.. Oli beta tai ei niin kyllä tää galaxys saa vaihtua kesällä seuraavaan i-puhelimeen. Nyt jos koskaa googlen täytyisi saada jotaa järkevää aikaa androideihin ja valmistajien pitäisi hioa omia "käyttöliittymiään" oikeasti kuntoon eikä päästää htc ja samsungin kaltasta kuraa markkinoille..

Vastaa
galaxy s omist. (vahvistamaton)

3

Kies ei ole kieltämättä ollut toimiva systeemi,mutta tämä Samsung Galaxy S1.
Varmasti yksi Android-päivitys ohjelmistoon on vielä tulossa,
ennen kuin kyseinen Galaxy malli tulee myyntiin.
Onhan tämä jo ihan vakuuttavaa!. ;)
Ei nyt olla liian negatiivisia,jooko?.

Vastaa
galaxy s omist. (vahvistamaton)

4

Pahin ongelma on sovellusten tuki tuplaydin suorittimille:
Sovellusten osalta yksi suuri ongelma on tällä hetkellä monien Android-sovellusten heikko tuki useamman ytimen sisältävälle suorittimelle.
Kyllä varmasti nämäkin asiat korjataan!.

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

5

Kuka tanan dorka tätäkin lelua odottelee, kun kaupoissa on jo Nexus S?? Markkinamiehet vissiin osaa hommansa, kun jengi meisselit tanassa odottaa jotain tuplaydintä ja nimihirviönäyttöä, joista ei kummastaan ole mitään iloa nyt eikä tulevaisuudessa. Taitaa Nexus S olla eka Android- luuri, joka ei nyi ja pätki yhtään. Ei ainakaan mun käytössä. Ja saa _virallisesti_ uusimmat päivitykset ensin edes hetken aikaa.

Vastaa
gergr (vahvistamaton)

6

laittakkaa niihin galaxyihinne gingerbreadi ni ei nyi, ainaka mulla.

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

7

allihooppa allihooppa mors grisar är vi allihooppa hooppa hoooooooooooppa!

Vastaa
Guarded
Guarded

8

@6 Darky's ROM ilmoittautuu.

Saa nähdä kuinka paljon on kehittynyt versio tästä GT-I9000 mallista :) Pitää alkaa tuunailemaan tätä tiuheempaa tahtii, ettei jää jalkoihi :D

Vastaa
JIIhaa. =) (vahvistamaton)

9

Guarded @
Kamera ja videokuvaus tulee olemaan ainakin Samsung Galaxy GT-i9000 mallia aika paljonkin parempi.Ja nyt on myös Led salama mukana (toivottavasti power led!). =)

Vastaa
jepajuudas (vahvistamaton)

10

Tuntuu olevan nykytrendin mukaista, että joka paikkaan tarvii ensin swaipata ihan helvetisti. Edes homescreeneissä ei pääse ympäri. Miksei esim työpöydän numeroa voi clickata jolloin pääsisi suoraan halutulle työpöydälle. Toiseksi, mitä helvettiä teen tyhjällä työpöydällä. Eikö noita pysty disabloimaan?

Kuten joku jo mainitsi niin pientä nykytystä siellä täällä. Pututaan kuitenkin lippulaivamallista. Miten mahtaa olla keskihintaisten kanssa? iPhonella on vielä kaulaa ja jotenkin tuntuu, että jopa WP:llä on hieman paremmat mahdollisuudet nousta, mitä olin aikaisemmin kuvitellut. WebOS:lla olisi myös sanansa sanottava, mutta taitavat joutua painimaan liikaa operaattorien kanssa kuten Nokiakin.

Vastaa
JussiFX
JussiFX

11

Asentakaa go launcher ex tai launcherpro, niin pitkälti loppuu nykimiset. Löytyy ihan marketista eikä tarvitse mitään säätää.

Vastaa
Kuulkeehan nyt (vahvistamaton)

14

MÄ RAKASTAN IPHONEA. ANDROID ON SURKEA. OSTAN IPHONEN, JA HUOMENNA TOISEN. YLIHUOMENNA OSTAN EHKÄ IPADIN JA IMUSICPLAYERIN. AINIIN JA KÄKKIMÄKKI RULES! <3

Vastaa
Bluejack
Bluejack

15

Mitä tuon hermannin räpylöille on tapahtunut? 4.3 tuumanen näyttö näyttääpi suhteellisen pieneltä.
Minäkun vielä luulin olevani isokäsinen xd (ranne -etusormi) 22cm edes 3.7 tuumanen näyttö ei näytä videolla noin pikkuselta mitä on tullu yytuubiin latailtua itse matskua!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja