Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Sonyltä hulvattomia Xperia PLAY -mainoksia

8
Matti Vähäkainu

Videolla: Sonyltä hulvattomia Xperia PLAY -mainoksia
Sony Ericssonin on julkaissut sarjan uusia mainoksia Xperia PLAY -älypuhelimelleen. Android-käyttöjärjestelmää pyörittävän PLAYn erikoisuutena on liukukannen alta löytyvä peliohjain. Peliohjain koostuu PlayStation-konsoleiden ohjaimista tutuista napeista, joten turhaan puhelinta ei ole kutsuttu PlayStation-puhelimeksi.

Mainosfirma onkin tehnyt loistavaa työtä esitellessään videomainoksissa erityisesti puhelimen peliominaisuuksia. Kaikilla viidellä filmillä hauskanpidosta vastaa koomikko Kristen Schaal, joka esittelee paitsi puhelimen YouTube- ja taulukkolaskentaominaisuuksia, myös iPhone-käyttäjän nöyryyttämistä FPS-peleissä ja kääpiönä seikkailemista fantasiamaailmassa.
Nyt itse videoihin...

Kommentit (8)

peuge
peuge

7

@nikotiko

Ja mäkkärin mainoksissa burgerit on ihan naturellin näköisiä, meikkimainoksissa ne on ihan vain puuterilla saatu sen näköisiksi, pikavipit poistavat rahahuolesi tvshopin laihdutusvipstaakkelien ennen ja jälkeen- kuvathan ne vasta uskottavia ovatkin, vai mitä? Mainokset luovat mielikuvia, eli kusetusta kaikki tyynni. Elä nyt kuitenkaan sano, että tämä oli sinulle uusi asia? :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja