Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Sonyltä hulvattomia Xperia PLAY -mainoksia

8
Matti Vähäkainu

Videolla: Sonyltä hulvattomia Xperia PLAY -mainoksia
Sony Ericssonin on julkaissut sarjan uusia mainoksia Xperia PLAY -älypuhelimelleen. Android-käyttöjärjestelmää pyörittävän PLAYn erikoisuutena on liukukannen alta löytyvä peliohjain. Peliohjain koostuu PlayStation-konsoleiden ohjaimista tutuista napeista, joten turhaan puhelinta ei ole kutsuttu PlayStation-puhelimeksi.

Mainosfirma onkin tehnyt loistavaa työtä esitellessään videomainoksissa erityisesti puhelimen peliominaisuuksia. Kaikilla viidellä filmillä hauskanpidosta vastaa koomikko Kristen Schaal, joka esittelee paitsi puhelimen YouTube- ja taulukkolaskentaominaisuuksia, myös iPhone-käyttäjän nöyryyttämistä FPS-peleissä ja kääpiönä seikkailemista fantasiamaailmassa.

Nyt itse videoihin...Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

peuge
peuge

7

@nikotiko

Ja mäkkärin mainoksissa burgerit on ihan naturellin näköisiä, meikkimainoksissa ne on ihan vain puuterilla saatu sen näköisiksi, pikavipit poistavat rahahuolesi tvshopin laihdutusvipstaakkelien ennen ja jälkeen- kuvathan ne vasta uskottavia ovatkin, vai mitä? Mainokset luovat mielikuvia, eli kusetusta kaikki tyynni. Elä nyt kuitenkaan sano, että tämä oli sinulle uusi asia? :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja