Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S:n virallinen Gingerbread-päivitys vuoti verkkoon

8
Teemu Laitila

Galaxy S:n virallinen Gingerbread-päivitys vuoti verkkoon
Kiireisimmät ja uskaliaimmat Galaxy S -puhelimen omistajat pääsevät halutessaan nauttimaan uusimmasta Android-versiosta etukäteen, sillä verkkoon on ilmestynyt Samsungin virallinen Android 2.3.3 ROM-tiedosto, joka toimii Galaxy S:n (I9000) eurooppalaisessa versiossa.

Raporttien mukaan vuodetun ROM-tiedoston tarkka versionumero on I9000XXJVK, jota on lähiaikoiana asennettu Samsungin toimesta huollossa käyneisiin puhelimiin.
Samsungin virallisen päivityksen odotetaan saapuvan lähiaikoina, mutta kokeilunhaluisimmat voivat ladata tiedoston ja tarkistaa ohjeet täältä. Kyseessä on kuitenkin epävirallinen ROM-tiedosto, joten päivitys tapahtuu omalla vastuulla.

Alla olevalla videolla esitellään Android 2.3.3:n toimintaa Galaxy S:n avulla.

Kommentit (8)

Guarded
Guarded

2

Hah ja joskus joku Nokia- vai liekö Apple-faninaski kehtasi väittää ettei Gingerbreadiä koskaan tulisi SGS:lle. Näin se Samsung hoitaa homman kotia.

Vastaa
GiZM0-80 (vahvistamaton)

3

Tuleehan se päivitys, mutta ratkaiseva kysymys koska se on pidempään jaossa kuin vuorokauden? =D

Kaksi edellistä kertaa käynyt hyvä ylläri, vuorokauden jaossa sampan päivitykset. Ekalla kertaa ehti lataa bugisen version (ja korjaava päivitystä odeltiin viikon pari muistaakseni) ja tokalla kertaa odoteltiin Tammikuusta Maaliskuun loppuun... tätä versiota en ehtinyt lataa mutta näin sen yöllä olevan jaossa omaankin luuriin. Eli veikkaan korjaavan 2.3 päivityksen tulee galaxylle juhannukseksi, eka buginen ehkä sit ens kuussa joskus :)

Vaihtuu samppa kytkyn päätyttyä jos ei päivitystahti parane, muuten ei isompia valituksen aiheita.

Vastaa
jokinen66
jokinen66

5

Eipä toi nyt mitään mullistavaa näytä tuovan. Hyvin tää 2.2.1 versiokin toimii. Itseäni ei kiinnosta mitä lukemia jotku testiajot antavat.

Vastaa
Eriol
Eriol

7

Hyvä että Samsung jaksaa päivitellä vanhaakin mallia eikä hylätä heti uuden tultua markkinoille. Itse odottelen kyllä ihan rauhassa virallista päivitystä, ei nykyisessäkään ole omasta mielestäni paljoa vikaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja