Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC EVO 3D tulee myös Eurooppaan

1
Manu Pitkänen

HTC EVO 3D tulee myös Eurooppaan
HTC:n Ranskan osaston lähettämän tweetin mukaan juuri Yhdysvalloissa julkaistu EVO 3D -älypuhelin tulee myyntiin myös Ranskassa. On hyvin todennäköistä, ettei puhelin jää ranskalaisten yksinoikeudeksi, vaan GSM-versio tulee myyntiin myös muualla Euroopassa.

Tweetin mukaan puhelin tulee myyntiin samannimisenä ja samoilla spekseillä kuin Yhdysvalloissa, mutta julkaisuaikaa ei vielä tiedetä. Yhdysvalloissa EVO 3D tulee myyntiin kesällä.

Puhelimen erikoisuutena on sen autostereoskooppinen 3D-näyttö, joten sillä voi katsella kolmiulotteista sisältöä ilman erityisiä katselulaseja.mSen S-LCD-näytön koko on 4,3 tuumaa ja resoluutio 540x960. Siitä löytyy kaksiytiminen 1,2 gigahertsin taajuudella toimiva prosessori ja Android 2.3 -käyttöjärjestelmä, johon on lisätty uudella ulkoasulla päivitetty HTC Sense -käyttöliittymä. Kaksiulotteista videokuvaa on mahdollista kuvata 1080p:n tarkkuudella ja kolmiulotteista videota pienemmällä 720p:n tarkkuudella.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja