Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esittelee elenavigointia Galaxy S II:lla

11
Matti Vähäkainu

Samsung esittelee elenavigointia Galaxy S II:lla
Suositun Galaxy S -kosketusnäyttöpuhelimen seuraaja, Galaxy S II, saapuu pian markkinoille. Puhelimen valmistaja Samsung istuttaa uuteen luuriin oman TouchWiz-käyttöliittymänsä uuden nelosversion. TouchWiz 4.0:n myötä Android saa tukun uusia ominaisuuksia, kuten videolla esiteltäviä, puhelimen liikkeeseen perustuvia toiminnallisuuksia.

Samsungin uutuuspuhelimen selainta on mahdollista zoomataan siirtämällä puhelinta lähemmäs kasvoja, jolloin nipitysliikettä ei tarvita. Kiihtyvyysanturia käytetään zoomauksen lisäksi widgettejen sijoittamisessa. Kun minisovellusta asetetaan työpöydälle, voi sopivaa työpöytää etsiä siirtämällä puhelinta oikealle tai vasemmalla, jolloin näkymä vaihtuu.

Toiminnot vaikuttavat varsin hauskoilta ja toimivat sulavasti. On kuitenkin vaikea arvioida tulisiko kyseisiä liikeohjauksia oikeasti käytettyä. Tehkää omat johtopäätökset alla olevalta videolta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

hyvi
hyvi

1

Omasta mielestä ihan hauskoja ja kenties käytännöllisiäkin ominaisuuksia. Android tuntuisi perstuntumalta kehittyvän kaikkein nopeimmin. Symbian ei käytettävyydeltään pärjää edes kahdenvuoden takaiselle Androidille ja nyt kun se yrittää ottaa sitä kiinni niin Androidin paris kehitellään jo aivan uusia juttuja. Veikkaan et Symbianin tuleva kesäinen facelift tulee oleen floppi, tai korkeintaan päivitys vuodentakaiseen maailmaan.

Tais juna mennä jo Nokian osalta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
dumdidumdaa (vahvistamaton)

2

Kaikkea uutta voi ja pitääkin kehitellä, mutta sen pitäisi mielellään olla jotenkin parempi kuin vanha. Tämä ei mielestäni tee tekemistä helpommaksi tai nopeammaksi. Turhaa kikkailua, mikä saadaan näyttämään hyvältä mainoksissa, mutta kukaan ei alkutestailun jälkeen käytä.

Androidissa on vielä paljon tekemistä. Kahdella työkaverilla Huawein Android puhelimet ja kumpikaan ei pysy päällä yli päivää ilman boottailua itsekseen. Kyseessä siis alle kuukauden vanhat laitteet.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Hyvää kannattaa odot (vahvistamaton)

3

Toivottavasti tuo TouchWiz 4.0 myös toimii (Galaxy S mallia toimivampi) ja myöskin uusin Android-versio,mikä tähän puhelimeen tulee kun se lanseerataan markkinoille!.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

4

Ihan hienoja, mutta tosiaan se, että kuinka paljon tollasia oikeesti käyttää onkin toinen tarina. Ainakin joissain tilanteissa ihan ok systeemi.

Vastaa
Mikaelson
Mikaelson

5

@2
Eli vertaat siis kiinalaisen halparojua high-end -luuriin? :D Itelläni on tällä hetkellä Galaxy S, eikä ole mitään buuttailuja ilmennyt. TouchWiz vähän lagaa, mutta se on enemmänkin Samsungin omaa syytä. Aikaisemmin on ollut mm. HTC Dream, Desire ja Desire HD, eikä niissäkään mitään ongelmia koskaan. :D Halvalla ei voi kertakaikkiaan saada samaa laatua kuin kalliimalla, sanoohan sen jo järkikin.

@3
Ainakin videoiden perusteella vaikuttaa jo nyt paljon rivakammalta kuin TouchWiz 3.0 kaikkien näiden päivitystenkin jälkeen. Ja TouchWiz 3kin toimii itselläni ihan hyvin tällä uusimmalla 2.2.1:llä. :) Toivottavasti Samsung toisi sitten tuon Android 2.4:n asap Galaxy S II:lle, koska siinä vasta tulee kunnon tuki tuplaytimille.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
mietin asiaa (vahvistamaton)

6

Mahtaako edes Skype -videopuheluominaisuus tulla toimimaan näissä tulevissa Samsung Galaxy S2/S2 Mini malleissa?.
Toivottavasti KYLLÄ!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
dumdidumdaa (vahvistamaton)

7

@5
En sanoisi vajaan 300€:n puhelinta halparomuksi. Sama softa siellä sisällä nykii.

Vastaa
Guarded
Guarded

8

@7 & 2

Vertaat silti kahta aivan erilaista laitetta toisiinsa. Itselläni SGS:ssä sisällä uusin androidi ja hyvin on pyörinyt. Ei lagia, ei ongelmia.

Vastaa
Mikaelson
Mikaelson

9

@7

Kyllä alle 300 €:n puhelin on älypuhelin rintamalla halpa. Huawei on jättänyt varmaan Androidin optimoinnissa hommat puoli tiehen tai vastaavaa. Ei se nyt ihan niin mene, että Androidin voi tuosta noin vaan rykäistä mihin tahansa puhelimeen. Ihanko tosissasi siis uskot, että 300 €:n puhelimelta voi odottaa täsmälleen samaa laatua kuin 500-600 eurolla? :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
esa81 (vahvistamaton)

10

Ei noita "halpis luureja " voi edes verrata näihin , kokemusta on kummastakin .

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja