Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video: Triple Flip -konseptipuhelin WP7:llä

5
Manu Pitkänen

Video: Triple Flip -konseptipuhelin WP7:llä
SchultzeWORKS-designstudio on kehittänyt uudenlaisen konseptipuhelimen, jonka on tarkoitus poistaa kosketusnäyttöpuhelimien käyttöä hankaloittavat ongelmat. Triple Flip -nimeä kantavan konseptin esittelyssä on käytetty Microsoftin Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmää, syystä joka ei oikein selviä designtalon lehdistötiedotteesta. Tiedotteen perusteella Microsoftilla ei ole ollut vaikutusta konseptin kehittelyyn.

SchultzeWORKS lähti kehittämään Triple Flip -konseptia nykyisten kosketusnäyttöpuhelimien käyttöön liittyvien ongelmien pohjalta. Suunnittelijat löysivät ongelmia runsaasti, mutta kohdensivat huomionsa seitsemään keskeisimpään. Designtalon mukaan kosketusnäyttöihin liittyvistä ongelmista saattaa muodostua yllättävänkin nopeasti hyvin merkittäviä.
Triple Flip -konsepti perustuu nimensä mukaisesti kolmeen aukeavaan läppään. Kaksi näistä taittuvat puhelimen näytön päälle suojaksi. Niiden sisäpintoihin on kiinnitetty pelaamista ja navigointia varten nuolinäppäimistö ja soittamista varten tavallinen numeronäppäimistö. Lisäksi kansia voi käyttää tukijalkoina videopuheluiden aikana. Kolmas kansi avautuu puhelimen sisältä ja paljastaa täysikokoisen QWERTY-näppäimistön.

Hallitsevien kansiläppien lisäksi Triple Flipin pohjasta löytyy aurinkopaneelilla varustettu akku, jolla pyritään ratkaisemaan älypuhelimia riivaava lyhyt akkukesto. Konseptin ajatuksista pääsee paremmin jyvälle oheisen videon avulla:

Triple Flip Cell Phone from Dave Schultze on Vimeo.

Kommentit (5)

Mikaelson
Mikaelson

2

Kauppaan jäisi. Enemmin melkein ostaisin Kyocera Echon. Ja en sitäkään kyllä ostaisi, vaikka olisi maailman viimeinen kännkkä. :D

Vastaa
hyvi
hyvi

3

Kaikkeehan sitä saa kehitellä. Tällainen onkin huomattavasti helpompi kehittää paperilla (tai ruudulla) kuin oikeasti. En koe itse kovin isoa tarvetta fyysisille näppäimille. Ehkä paremminkin yksi iso kosketusnäyttö poistaa tarpeen ongelmallisille tilaa vieville näppäimille.

Vastaa
Tnoi
Tnoi

4

Tosi jännää.. Ratkotaan ongelmia jotka eivät oikeasti ole ongelmia.. Aurinko paneelin voisi vielä tarvita, mutta muu onkin sitten aika turhaa ja tekee vaan laitteesta ruman ja epäkäytännöllisen.

Mitenkä tuota kosketusnäyttöä pitäisi pystyä käyttämään tuossa kun nuo läpät heiluu tiellä? Ja mitä noilla läpillä oikein edes tekee? Nuo kaikki näppäimet saisi ihan helposti siihen qwertyyn laitettua jollon saataisi paljon käytännöllisempi ja kompaktimpi paketti. Itse ainakin mielummin otan ne näppäimet siihen kaikki samaan paikkaan kuin rubean ratkomaan tollasta rubiikin kuutiota yhtä tekstiviestiä varten. Niin ja helppohan se on piirrellä ja "keksiä" tollasia. :D Ruetkaa käytännössä tekemään niin katsotaan kuinka äijjien käy.

"Just because you are unique does not mean you are useful" pätee tähänkin aika hyvin.

Vastaa
Lolkuraa (vahvistamaton)

5

Uskomatonta kuraa. "Mikäs tän reso vois olla..? No heitetään vaik 2000x1000, se kuulostaa isolta!" Hohhoijaa taas designtoimistot.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja