Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android sai maksut sovellusten sisään

2
Teemu Laitila

Android sai maksut sovellusten sisään
Google on vihdoin antanut sovelluskehittäjille mahdollisuuden laskuttaa käyttäjiä palveluista sovellusten sisällä. Ominaisuutta on odotettu pitkään, sillä tähän asti kehittäjien ainut mahdollisuus hyötyä sovelluksestaan rahallisesti on ollut korkeampi myyntihinta tai mainosten upottaminen sovellukseen.

Sovelluksen sisällä käyttäjää voidaan laskuttaa esimerkiksi uusista kentistä peleihin, virtuaalisista esineistä, päivityksistä tai muusta sisällöstä. Se mahdollistaa myös perinteisten shareware-ohjelmien jakamisen, joita voidaan esitellä maksuttomana, mutta toiminnoiltaan rajoittuneina versioina.
Julkaisun yhteydessä uutta toimintoa tukevat jo muutamat ohjelmat kuten Disneyn Tap Tap Revenge, ComiXologyn Comics, Gun Bros, Deer Hunter Challenge HD ja WSOP 3. Applen iPhone on tukenut sovellusten sisäisiä maksuja jo vuodesta 2009 lähtien.

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja