Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tulossa Galaxy S Plus

11
Kaarlo Räihä

Samsungilta tulossa Galaxy S Plus
Samsungin Galaxy-puhelinperheen kasvaminen ei näytä pysähtyvän, ja tällä viikolla tulleiden tietojen mukaan uusin tulokas on Galaxy S Plus.

Galaxy S Plus ei ole yrityksen uusi lippulaivamalli, vaan kyseessä on korvaaja Galaxy S -puhelimelle. Venäjältä tulleiden tietojen perusteella uudistuksina tarjolla on 1,4 gigahertsin kellotaajuudella toimiva suoritin, 1650 mAh -akku, metallinen takakuori ja Android Gingerbread.

Puhelimeen liittyvin huolestuttavin tieto tulee venäläisbloggari Eldar Murtazinin suunnalta, sillä hän kertoo Twitter-viestissään Galaxy S Plus -puhelimen sisältävän saman suorittimen kuin nykyiset Galaxy S -mallit, ja suurempi kellotaajuus olisi saavutettu rankalla ylikellotuksella. Tämä näkyy todennäköisesti laitteen käyttöajoissa, ja mahdollisesti myös puhelin tuntuu esim. pelejä pelatessa aiempaa mallia lämpöisemmältä kädessä.


Myyntiin puhelin tulee nykyisen aikataulun perusteella ensi kuun aikana, mutta tarkempia markkina-alueita ei ole vielä paljastettu. Venäjällä puhelin tulee tiettävästi myyntiin myös Samsung Galaxy S 2011 Edition -nimellä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

apek
apek

1

Eli ei mitään muuta uutta kuin metallinen takakuori ja suurempi akku. Suorittimen kellottaminen tuskin tuo kovinkaan suurta etua, koska Galaxy S vakiokelloillakin on nopea. Varmasti lämpenee paljon ja koska vakiokelloilla lämpenee pelejä pelattaessa aika reilusti, niin voin vain kuvitella kuinka paljon noilla kelloilla lämpenee.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Möö (vahvistamaton)

2

Minimaalisin muutoksin kokoajan samaa ulos "uutena" ja kaliilla hinalla.... ostajahan tuon huomaa kun on kerran höynäytetty.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
What,what??. (vahvistamaton)

3

Nuo lämpenemisongelmat tuovat sitten ongelmia akulle ja varmasti myöskin virran katkeilulla!!.
Jos Samsung on nämä asiat eliminoinut,niin kapasiteettia prossulta sitten pitäisi riittää muuhunkin. :/
Toivottavasti ylikellotus on pelkkää huhua!.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

7

Jaa galaxy s II ja normi + ns.köyhis malli perään..? no,onpahan taas tavan homostelua..
Onneksi en erehdykkään samsungin luureihin viimeaikaisten rehellisten käyttäjäpalautteiden osalta (kiitos) tietyille niceille :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
penapp (vahvistamaton)

8

Noi Eldarin jutut on välillä ihmeellisiä: "Samsung answer to HTC Pyramid"

Jos HTC Pyramid on 1.2GHz dual core 4.3" näytöllä. Niin millä perusteella tämä mainittu malli on vastine Pyramidille. Eikö paremminkin Pyramid ole HTC:n vastine Galaxy S2:lle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja