Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tutkijat kehittivät rypistysefektin kosketusnäytöille

6
Manu Pitkänen

Tutkijat kehittivät rypistysefektin kosketusnäytöille
Tutkimusryhmä on kehittänyt kosketusnäyttöihin uuden Flex-nimisen rypistysefektin. Tutkijoiden mukaan efekti voitaisiin ottaa vaikka heti käyttöön nykyisissä laitteissa. Asiasta kertoi ensimmäisenä suomeksi MikroPC.

Flex-efektissä ruudun näkymä ajatellaan ikään kuin lakanana, elastisena ja kaksiulotteisena tasona. Tällöin sitä voidaan rypistellä ja venytellä mistä tahansa kohtaa, jolloin rypistyskohdan objektit tiivistyvät ja ruudun ulkopuolelta ilmestyy aiemmin näkymättömiä kohteita. Flexin on tarkoitus toimia tietynlaisena tasorullauksena. Efektiä demonstroitiin Google Mapsin avulla (video alla).

Sulavuus voisi olla parempi, mutta kehitystyö on todennäköisesti vielä kesken.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

3

Omasta mielestäni tuo taas näyttää melko asialliselta. Hieman sulavammin kuin toimisi niin tuolla olisi ihan varmasti paikkansa joissain sovelluksissa. Vaihto normaalin pyörittelyn ja tuon välillä vain pitäisi onnistua jotenkin kätevästi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja