Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:ltä luvassa jotakin uutta 12. päivä

3
Manu Pitkänen

HTC:ltä luvassa jotakin uutta 12. päivä
HTC on lähettänyt eurooppalaiselle lehdistölle kutsukirjeitä 12. huhtikuuta kello 15:30 (Suomen aikaa) pidettävään lehdistötilaisuuteen. Pitopaikaksi on merkitty Lontoo.

Kutsukirje on tavanmukaisesti salamyhkäinen. Sen perusteella on kuitenkin selvää, että yhtiö aikoo julkistaa jotakin aivan uutta. Viimeaikaisten uutisten perusteella vetoa voisi lyödä HTC EVO 3D:n GSM-version puolesta. Puhelinmalli ilmestyi viime viikolla HTC:n verkkosivuille, mutta se poistettiin sieltä nopeasti. Yhtiö ilmoitti tapauksen jälkeen, ettei puhelinta ole tulossa. Muutama päivä myöhemmin HTC:n Ranskan osasto kuitenkin ilmoitti twitter-viestissä, että puhelin on tulossa.

Toinen mahdollinen tuotejulkistus on HTC Pyramid, jonka tekniset tiedot vuotivat verkkoon jo pari viikkoa sitten.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Thor1993
Thor1993

1

Niin Evo 3D, kuin Pyramid o aika mielenkiintosii julkasui. Saa nähä kumpi tulee vai tuleeko kumpaakaa.. Toi 3D ois kiva päästä näkee jossai livenä ni toivotaan ny sit et se tulis : D

Vastaa
Mikaelson
Mikaelson

3

Jos tulisi Pyramid ja 10 tuuman näytöllä varustettu tabletti, hyppäisin kyllä taatusti takaisin HTC:n kelkkaan. Tällä hetkellä mennään Samsungin rintamalla. :)

@2
Luin tuosta jo eilen Engadgetista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja