Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson julkaisi PlayStation-puhelimen

5
Matti Vähäkainu

Sony Ericsson julkaisi PlayStation-puhelimen
Sony Ericsson on julkaissut Lontoossa ensimmäisen PlayStation-sertifioidun puhelimen, Xperia PLAYn. Sony Ericsson Xperia PLAY tukee heti julkaisusta yli 60 laitteelle optimoitua peliä, joihin lukeutuu useita konsoleilta ja PC:ltä tuttuja, nimekkäitä pelejä.

Puhelin saapuu heti myyntiin yhdeksässä Euroopan maassa sekä Taiwanissa ja Hong Kongissa. Ensimmäisessä aallossa ovat Euroopasta mukana muun muassa Iso-Britannia, Saksa ja Ruotsi, mutta Suomessa puhelinta joudutaan odottamaan vielä hieman. Sony Ericsson lupaa kuitenkin, että kahden viikon sisällä myyntiä laajennetaan kuudella uudella markkinalla, joihin Suomikin lukeutuu. Yhdysvaltoihin puhelin saapuu myöhemmin kevään aikana.

Pelejä Xperia PLAYlle on tehnyt luonnollisesti Sony Computer Entertainment sekä liuta isoja pelitaloja. Mukana on muun muassa Gameloftin, Electronic Artsin ja Glu Mobilen suosittuja mobiilipelejä sekä alkuperäisiä PlayStation-pelejä.


Sony Ericsson Xperia PLAY on kosketusnäytöllä varustettu Android-puhelin, jonka erikoisuutena on liukukannen alta löytyvä ja tutuilla PlayStation-napeilla varustettu peliohjain.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Vaikuttaisi mainolta laitteelta. Mobiilipelaaminen viedään uudelle tasolle. Jos PLAY on läheskään PSP:n ym. vastaavien tasoinen, tullaan puhelinta ostamaan paljon.

Vastaa
eebet
eebet

3

Jos ostaisin ton, niin pystynkö jotenki porttaamaan vanhat ps1:n pelit kyseiseen puhelimeen? Löytyis meinaan muutamia legendoja:D

Vastaa
Bodomed
Bodomed

4

oi jos hinta on kohdillaan niin ihan varmasti myy kunnolla. Tuossa on tuntuis olevan tehot ja käytettävyys kohdallaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja