Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Fring aloittaa testit ryhmävideopuheluille

4
Teemu Laitila

Fring aloittaa testit ryhmävideopuheluille
Ilmaisia VoIP-palveluja tarjoava Fring aikoo pian tuoda Android- ja iOS-käyttäjien saataville ryhmävideopuhelut. Tähän mennessä sovellus on tukenut kahdenvälisiä videopuheluita, mutta nyt beta-vaihessa oleva uusi toiminto mahdollistaa neljän samanaikaisen käyttäjän väliset videopuhelut.

Yhtiön mukaan kyseessä on ensimmäinen kerta, kun ryhmävideopuhelut tuodaan puhelimille. Ryhmävideopuhelut ovat vielä testivaiheessa, mutta Fring kaipaa käyttäjiltään palautetta ja beta-testaajaksi voi halutessaan ilmoittautua yhtiön blogin kautta.
Alla oleva video valottaa tarkemmin sovelluksen toimintaa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

miksuh2
miksuh2

1

Saisivat lisätä tuon myös Symbian-versioon, laitoinkin siihen liittyen kommentin Fringin sivulle. Tosin itselleni Fringin hyödyllisyys putosi merkittävästi sillon kun Fringistä poistettiin Skype-tuki. Aika harvassa on ne tutut, jotka puhuu nettipuheluita jollain muulla kuin Skypellä, joten itsekin käytän pääasiassa Skypeä, Aiemmin käytinkin Fringiä enimmäkseen Skyopepuheluiden puhumiseen, nykyään käytössä on virallinen Skype-clientti. Mutta jokatapauksessa olisi mukava nähdä tuo ryhmävideopuhelu Fringin Symbian-versiossakin.

Alustasta riippumatta tuommonen neljän tyypin ryhmävideopuhelu vaatii jo suht nopean mobiililaajakaistan, jotta video ja ääni ei tökkisi.

Vastaa
Nikotiko
Nikotiko

4

Mä käytän Fringiä Windows Live Messenger -tunnuksilla. Ärsyttävää vaan oli se, että uudessa Fring-versiossa, jonka löytää Ovi Kaupasta, on mainoksia. Minulla on onneksi tallella vielä se edellinen Beta-versio, jossa näitä typeriä mainoksia ei ole!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja