Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Pyramid sai uuden nimen

1
Manu Pitkänen

HTC Pyramid sai uuden nimen
Pocket-lintin saamien sisäpiiritietojen mukaan aiemmin HTC Pyramid -nimellä tunnettu puhelin tullaan kastamaan ensi tiistain julkaisun yhteydessä Sensation-nimellä.

HTC:llä on aiemminkin ollut tapana kutsua tuotteitaan kehitysvaiheessa omilla koodinimillä ja muutta se julkaisun yhteydessä. Esimerkiksi HTC Desire ja Desire HD olivat kehitysvaiheessa Bravo ja Ace. Nimenmuutos ei ole siten kovin yllättävää. Lisäksi Sensation on paremmin linjassa muiden HTC:n tuotteiden kanssa (Desire, Incredible ja Inspire). Pocket-lintin lähteet raportoivat nimimuutoksen koskevan ainakin Britanniaa, mutta todennäköisesti puhelinta myydään Sensation-nimellä muuallakin.
Hinta- ja saatavuustietoja ei vielä vuotanut. Niitä pitänee odottaa ensi tiistaihin saakka, jolloin HTC:n on huhuttu julkaisevan puhelimen. Yhtiön odotetaan myös kertovan lisätietoja EVO 3D:n GSM-versiosta.

Töihin AfterDawniin

Kommentit (1)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

HTC:n tuotenimet sisältävät samaa hypetystä ja hurmosta kuin Applen kaikki tuotteet ja palvelut. Itse en tästä tykkää, mutta toimii se Applella, joten voisi uskoa sen tehoavan myös HTC:lla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja