Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhujen mukaan kesäkuun iPhone 5 -julkistusta ei tule

1
Matti Vähäkainu

Huhujen mukaan kesäkuun iPhone 5 -julkistusta ei tule
Applen tulevan iPhone-mallin ympärillä vellova huhumylly on keskittynyt viimeaikoina julkistusaikataulun spekuloimiseen. Viimeisimmät huhut aloitti korealaisjulkaisu Etnews kertoen, että iPhone 5 julkaistaan kesäkuun aikana. Nyt Applen tuotteisiin keskittyvä ja aiemmin luotettavaksi havaittu The Loop -sivusto on kuitenkin väittänyt, ettei kesäkuun julkaisu pidä paikkansa.

The Loopin Jim Dalrymple kertoo jutussaan, että hänen lähteensä mukaan huhut kesäkuussa tapahtuvasta julkaisusta eivät pidä ollenkaan paikkansa. Lukijoita huomautetaan, että eikö kuulostaisikin oudolta, jos Apple vahvistaisi asian Koreassa ennen Yhdysvaltoja.
Applen odotetaan keskittyvän kesäkuussa järjestettävässä WWDC-kehittäjäkonferensissa ainoastaan ohjelmistojulkaisuihin. Todennäköisesti yhtiö tulee kertomaan uudistuksista sekä Mac OS X -käyttöjärjestelmälle että puhelimille ja tableteille suunnatulle iOS-alustalle.

Apple on tavallisesti julkistanut uuden iPhone-mallin kesäkuisessa WWDC-konferensissa, mutta tällä kertaa asia ei vaikuta kiveen hakatulta. Puhelimen uusiin ominaisuuksiin on arvioitu sisältyvän muun muassa 8 megapikselin kamera ja NFC-piiri.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Siis tässä huhutaan huhujen paikkaansapitävyydestä? Melkoinen huhumylly iPhone 5:n ympärillä :D Enemmän itseäni kiinnostaa kyllä nuo iOS:n uudistukset ja puhelimen komponentit, kuin se julkaisuaikataulu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja