Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S:n Gingerbread-päivitys luvassa parin viikon sisällä

6
Kaarlo Räihä

Galaxy S:n Gingerbread-päivitys luvassa parin viikon sisällä
Samsungin miljoonia kappaleita myynyt Galaxy S -älypuhelin saa uuden ohjelmistopäivityksen seuraavan parin viikon sisällä, sillä Samsung on vahvistanut puhelimen Gingerbread-päivityksen tulevan jakeluun huhtikuun puolivälissä.

Suomen lisäksi samainen päivitys tulee jakeluun Pohjoismaissa ja Britanniassa, mutta Yhdysvaltojen osalta aikataulua ei ole kerrottu, joten siellä odotus voi kestää vielä useamman kuukauden.
Tälläkin kertaa päivitys asennetaan Samsungin mukaan Windowsilla toimivan Kies-ohjelman avulla, joten OTA-päivitystä ei nähtävästi ole tulossa.

Virallista muutoshistoriaa Samsung ei ole vielä paljastanut, mutta Gingerbreadin omien lisäysten, kuten sisäänrakennetun VoIP-tuen ja käyttöliittymämuutosten lisäksi jo vuotaneiden versioiden käyttäjät ovat kertoneet mm. selaimen nopeutumisesta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

apek
apek

1

Ja totuttuun tapaan Samsung kertoo viikon päästä julkaisun siirtyneen kuukaudella (tai kahdella) :)

No eipä siinä. Testailin jo vuotanutta Gingerbreadia (2.3.3) omalla Galaxy S:llä viikko sitten, mutta eipä siinä nyt kauheasti uudistuksia ollut. Toki se oli vuotanut firmware, joten voihan se vielä muuttua.

Tällä hetkellä mennään muokatulla 2.2.1:llä Stargaten kernelillä (voodoo sound parantaa kyllä videoitten ääntä huomattavasti). 2.3.3 tulee käyttöön sitten kun Stargaten kerneli on sille yhteensopiva.

Vastaa
madmax
madmax

3

"Virallista muutoshistoriaa Samsung ei ole vielä paljastanut, mutta Gingerbreadin omien lisäysten, kuten sisäänrakennetun VoIP-tuen ja käyttöliittymämuutosten lisäksi jo vuotaneiden versioiden käyttäjät ovat kertoneet mm. selaimen nopeutumisesta."

*KORJAUS* Vuotaneessa ei tuota integroitua sip/voip-tiliä ole näkynyt!

Vastaa
Mikaelson
Mikaelson

4

Rähmä! Taas tuolla Kiesillä pitää päivittää. Eipä siinä muuten, mutta kun itsellä on Macci, niin pitää jonkun kaverin koneella päivittää.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

5

Lainaus:

Mikaelson
Rähmä! Taas tuolla Kiesillä pitää päivittää. Eipä siinä muuten, mutta kun itsellä on Macci, niin pitää jonkun kaverin koneella päivittää.

Niinpä niin.. juurikin macci yysereitä suositaan esim. rootilla :) ja sen helppoudella..

Vastaa
Mikaelson
Mikaelson

6

@5

En kyllä jaksa kikkailla. Pitää jatkossa jättää Sampat kauppaan, jos tuo Kies on niille tosiaan jokin pakkomielle. 2.2.1 päivityksessähän tuli se OTA-ominaisuus, mutta itselläni sekin vastaa aina, että "yhteys epäonnistui". Kummallista, että Samsung ei tosissaan harrasta noita OTA-päivityksiä, HTC:llä ne onnistuu äärimmäisen hyvin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja