Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Japanin tuhot viivästyttävät puhelimia

1
Matti Vähäkainu

Japanin tuhot viivästyttävät puhelimia
Japanin viimeaikaiset luonnonkatastrofit ovat vaikeuttaneet muun muassa elektroniikkavalmistajien tilannetta. Viimeisimpänä tuhojen vaikutuksista on kertonut Sony Ericsson, jonka italiankielisella Facebook-sivulla selvitetään muutamien puhelinmallien kohtaloa.

Virallista tiedotetta yhtiö ei ole vielä saanut tehtyä, koska ongelmien laajuudesta ei ole tarkkaa tietoa, mutta Facebook-tilin kautta kuitenkin kerrotaan, että jo pienissä määrin markkinoille saatettu Sony Ericsson Xperia Neo viivästyy muualla maailmassa. Komponenttiketjun katkeamisen johdosta laajempi julkaisu on siirretty huhtikuusta heinäkuuhun.

Yhtiön mukaan PlayStation-puhelin Xperia Play sekä Xperia Arc löytyvät kaupoista normaalin aikataulun puitteissa. Komponenttiongelmat kuitenkin vaikuttavat myös näiden puhelimien saatavuuteen, joten kaikille halukkaille puhelimia ei välttämättä riitä.Sony Ericsson lupaa kertoa, mikäli tilanteeseen tulee muutoksia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

miksuh2
miksuh2

1

Ja Japanissahan oli vasta eilen taas 7.4 richterin asteikolla ollut järistys, joka kuulemma pysäytti tehtaita ja pudotti pari ydinvoimalaa varavirralle...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.