Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC julkaisi Sensationin – ilmestyy toukokuussa

10
Manu Pitkänen

HTC julkaisi Sensationin – ilmestyy toukokuussa
HTC on tänään Lontoossa pidetyssä lehdistötilaisuudessa esitellyt Sensation-puhelinmalliaan. Se on ensimmäinen kaksiytimisellä Snapdragon-prosessorilla (MSM 8260) varustettu älypuhelin.

Muutamaa tuntia ennen virallista julkaisua Vodafone lipsautti tekniset ominaisuudet verkkoon. Qualcomm meni myös vahingossa paljastamaan liian aikaisin, että Sensationissa on kaksiytiminen prosessori. Vuodot eivät olleet kovin pahoja, sillä tekniset ominaisuudet paljastuivat aikoja sitten. Viime hetken vuodot vain vahvistivat aiemmin huhu-asteiset tiedot oikeiksi.

HTC Sensation on teknisesti kuin 3D-riisuttu HTC EVO 3D. Puhelimen takapuolelta löytyy tavallinen kahdeksan megapikselin kamera, joka kykenee tallentamaan 1080p-tarkkuuksista videota (30 FPS). Etupuolta taas hallitsee 4,3-tuumainen S-LCD-näyttö, jonka resoluutio on 540 x 960 pikseliä.Sensationista löytyy Android 2.3.3-käyttöjärjestelmä, jota on ehostettu uudistetulla Sense-käyttöliittymällä. Silmiinpistävintä uudessa Sensessä on kolmiulotteinen kotinäkymäsiirtymä. Lisäksi sovelluksia voi käynnistää raahaamalla kuvake niin sanottuun aktivointirenkaaseen, kun näyttölukko on päällä.

Valitettavasti HTC ei ilmoittanut puhelimen suositushintaa. Vodafonen mukaan puhelin saapuu Euroopan "avainmarkkinoille" toukokuun puolivälissä. Yhdysvaltoihin puhelin tulee myyntiin kesällä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

Tnoi
Tnoi

1

HTC Sensation, a multimedia superphone.. No vetoaa tollanen lohkaisu varmaan jenkkeihin. :D Ei varmaan toi "quietly brilliant" enää päde htc kohdalla. ;)

Vastaa
miksuh2
miksuh2

5

Hmm miten noi pusikossa rämpivät äijät liitty asiaan? :)
No joo kaipa se oli vihje videoiden katselusta tjsp :)

Vastaa
akse
akse

6

No ainakin parempi ku Evo 3D :) turhat rojut revitty pois.

Muotoilu on sentää ottanu harppauksen eteepäi, jotenki karseen näkösiä oli ne aiemmat htc:t

Vastaa
DaLada
DaLada

8

@7 Sekä tuo karuselli, eli voi yhteen suuntaan liikuttamalla päästä käsiksi kaikkiin kotinäkymiin. Mielestäni hieno parannus entisiin versioihin. Ja tämä ominaisuushan löytyy myös Maemo vitosesta

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

10

Mun mielestä bubbles on kivemman näkönen kuin tuo lock screen, vähän turhan sekava tuo viritys (tosin tykkään less is more-ajattelusta tekniikassa ja bubbles on hauskan näkönenkin). Ja tulee kyllä väistämättä mieleen bubbles-kopiointi varsinkin niissä pienemmissä palloissa tossa.

Ja miks tuo luuri näyttää tossa lock screen-videossa toimivan hitaasti ja tökkien? Tässä esittelyvideolla näyttää mukavan sujuvalta, enkä usko että tommosilla nimellistehoilla oleva puhelin olis kovin hidas tommosessa toiminnassa. Ei ainakaan pitäis olla. Maanantaikappale youtube-videossa?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja