Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson uusi Android Marketia

1
Matti Vähäkainu

Sony Ericsson uusi Android Marketia
Sony Ericsson on ensimmäisenä Android-laitevalmistajana muokannut Android Marketia omalla "kanavallaan". Sony Ericssonin Android-puhelimista löytyy tästää päivästä lähtien päivitetty Android Market. Uuden version tunnistaa sovelluskaupan ulkoasumuutoksesta, jossa My Apps on korvattu Sony Ericsson -valinnalla.

Sony Ericsson kertoo virallisessa blogissaan, että tarkoituksena on tuoda uuden valikon kautta esille viihdyttävä käyttökokemusta tarjoavia sovelluksia. Tarjolle tulee ajoittain vain tästä kanavasta löytyviä sovelluksia ja pelejä.

Usein tämäntyyppiset, valmistajakohtaiset muutokset aiheuttavat käyttäjissä vastarintaa. Blogin kommentteihin onkin kerääntynyt useita vastalauseita, jotka muun muassa ihmettelevät miksi sovelluksen käytetyin nappi piti ottaa pois. My Apps löytyy uudessa käyttöliittymässä Menu-napin takaa, jonne oltaisiin pikemminkin toivottu uutta kanavaa.Modifikaatio saapuu ainoastaan osaan Sony Ericssonin Android-laitteista, riippuen operaattorista. Blogissa kuitenkin kerrotaan, että valtaosalle käyttäjistä päivitys pitäisi saapua.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja