Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n uusi Sense rajoittuu vain uusiin puhelimiin

10
Matti Vähäkainu

HTC:n uusi Sense rajoittuu vain uusiin puhelimiin
HTC:n tänä keväänä julkistamissa laitteissa on esitelty uutta Sense 3.0 -käyttöliittymää, joka on otettu hyvin vastaan. Matkapuhelimista HTC EVO 3D ja HTC Sensation sekä HTC Flyer -tabletti ovat saamassa käyttöliittymän uuden version heti julkaisusta, mutta muiden laitteiden mahdollisista päivityksistä ei ole aiemmin kerrottu. HTC on nyt valottanut Twitter-tilinsä kautta käyttöliittymän kohtaloa vanhemmissa laitteissa.

Twitter-viestissä HTC kertoo, että laitevaatimuksista johtuen Sense 3.0 nähdään vain mainituilla kolmella laitteella. Vanhempien puhelinten, kuten Twitter-kysyjältäkin löytyvän Desire HD:n tai uudemman Incredible S:n, omistajat joutuvat siis tyytymään nykyiseen käyttöliittymään.

Oletettavasti puhelimilta olisi vaadittu enemmän raakaa laskentatehoa eli tuplaydinsuoritinta tai kuten Flyer-tabletin tapauksessa, 1,5 gigahertsin kellotaajuutta.HTC:n uusi Sense-käyttöliittymä tuo mukanaan muun muassa kolmiulotteisen kotinäkymän, valmiustilan sovelluskäynnistyksen sekä koko ruudun widget-sovellukset.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

Bluejack
Bluejack

2

Niinpä niin. Sense on tai ei ole aina kaikkien mieleen muutenkaan. CM7 on aika perskeleen toimiva rom. myönnetään..

Vastaa
Bluejack
Bluejack

4

Lainaus:

HTC Sensation häviää ensitesteissä selvästi Samsungin Galaxy S2:lle.HTC Sensation häviää ensitesteissä selvästi Samsungin Galaxy S2:lle!!. =(

Molemmat specseiltään sen tason rautaa jotta ihan turhaan katselet niitä yytuube.yms.ja kerrot eroja. ennen kun on omia kokemuksia kummastakaan

Vastaa
Bluejack
Bluejack

5

Lainaus:

ypsilon
jee toinen ydin menee silmäkarkin piirtämiseen.

Paskaa jauhat, esim sensen sää animaatiot vie huomattavasti vähemmän virtaa kun jatkuva anim. selaimessa. ja uudistetussa tuotakin lienee paranneltu.
On ollut tässä ilo tehdä epävirallisia testejä, root ja ei root luurien välillä. Se mitä akun kestoon tulee,mutta tämähän menee taas tuttuun tyyliin offt:x joten *.. se siitä.

Vastaa
ypsilon
ypsilon

7

@5 No mikäs sitä nyt alapääilmaisun kirvoitti? Jos ei kerta HTC:n mukaan toimi vanhalla raudalla, niin ei kovin kevyt tunnu olevan.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

8

Lainaus:

ypsilon

No mikäs sitä nyt alapääilmaisun kirvoitti? Jos ei kerta HTC:n mukaan toimi vanhalla raudalla, niin ei kovin kevyt tunnu olevan.

No,kerros nyt se oma mobiililaite niin voidaan jatkaa keskustelua aiheesta vaikka siellä? ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja