Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Megapikselikisa jatkuu HTC:n tulevassa Windows Phone 7 -mallissa

8
Teemu Laitila

Megapikselikisa jatkuu HTC:n tulevassa Windows Phone 7 -mallissa
HTC:n huhutaan suunnittelevan 16 megapikselin kuvakennolla varustetun Windows Phone 7 -puhelimen julkaisua. Tiedot perustuvat Pocketnow-sivuston löytämään virallisesti julkaisemattomaan HTC:n mainosvideoon. HTC ei ole aiemmin yrittänyt profiloitua erityisesti kameroihin panostavana valmistajana ja 16 megapikselin kenno tuplaisi yhtiön nykyisten Windows Phone -mallien suurimman pikselimäärän.

HTC:n ryhtyminen megapikselikilpailuun tulee kuitenkin jo hieman myöhässä, sillä käyttäjien tietojen parantuessa pelkkää megapikselilukemaa ei automaattisesti enää pidetä laadun takeena. Monet valmistat ovatkin siirtymässä korostamaan kameran muita ominaisuuksia, kuten Sony Ericcson on tehnyt tulevan Xperia Arc -mallinsa kohdalla.


Mielenkiintoista kyllä alla olevalla videolla esiintyvä puhelin on lähes 1:1 kopio HTC:n aiemmasta Androidiin perustuvasta Desire S -mallista lukuun ottamatta Windows Phone -puhelimille ominaisia kapasitiivisia näppäimiä ruudun alla. Pocketnow-sivuston epäilyksen mukaan kyseessä on vain videota varten muokattu placeholder-malli ennen virallisen laitteen valmistumista.

Laitteesta ei ole tähän mennessä muita tietoja kuin kameran tarkkuus ja dual-led-salama.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
Jepajuu (vahvistamaton)

1

16MPix ja ei xenon salamaa. Mitä luultavammin joku halpis linssi. Tulee varmaan pirun hyviä kuvia.

Vastaa
Tnoi
Tnoi

3

Omnom, herkullista kopiopastaa. Saatasko vielä nimeks vaikka "HTC amazing" ja joku vaatimaton mainos slogan esim. multimedia supercameraphone?

[trolol]Näyttää muuten aika rakeisilta nuo kuvat tuossa videolla. Toisaalta en ihmetele yhtään kun eihän se dual-ledi oikein tollasessa hämärässä yökerhossa riitä. =D[/trolol]

@eebet

Kyllä se oot vaan sinä. Toihan on samanlainen muovisämpylä mitä htc on julkaissut kautta aikojen. Ei mitään uutta siis. Eikä se kovin saman näköinen ole kuin nuo nokian konseptit. Ainakin takakpuoli noissa noksuissa on ihan erilainen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
penapp (vahvistamaton)

5

Kohtuu turha tuollainen 16mpix kenno ellei kennon fyysiseen kokoon ole panostettu kuten N8:ssa. Ja todennäköisesti ei ole panostettu.

Vastaa
JussiFX
JussiFX

7

Eipä kyllä näyttänyt edes mainoksessa kovin "professional images". Luulisi että ihmiset ovat jo nyt havahtuneet ettei megapikselien määrä ole kaikki kaikessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja