Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Osa HTC:n uusista käyttöliittymäherkuista tulossa myös vanhemmille puhelimille

4
Teemu Laitila

Osa HTC:n uusista käyttöliittymäherkuista tulossa myös vanhemmille puhelimille
HTC on osittain perunut puheitaan sen jälkeen, kun yhtiö kertoi twitter-viestissään, että uutta Sense 3.0 -käyttöliittymä ei tulla näkemään yhtiön vanhemmissa malleissa. Viestin mukaan kovien laitevaatimuksien johdosta uusi versio toimisi vain Flyer-, EVO 3D - ja Sensation-malleissa.

Ilmoitus on herättänyt närää muiden HTC:n uudehkojen puhelinten omistajien keskuudessa ja yhtiö onkin julkaissut uuden twitter-viestin, jonka mukaan ainakin osa uusista ominaisuuksista tullaan tarjoamaan myös vanhemmille malleille.

HTC ei kuitenkaan ole ottanut kantaa, mitkä osat käyttöliittymästä tullaan tarjoamaan vanhemmillekin laitteille. Koska alkuperäinen perustelu koski nimenomaan laskentatehon tarvetta, on luultavaa, että esimerkiksi kolmiulotteinen kotinäkymä ja näyttävät galleriaefektit ovat tulevaisuudessakin vain tehokkaampien mallien omistajien herkkua.


Sen sijaan pienemmät uudistukset, kuten tiettyyn sovellukseen avattava lukitusruutu vaikuttavat potentiaalisilta ehdokkailta myös vanhempiin puhelimiin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

emagdnim
emagdnim

1

HIneosti ne kehu tämänkin päivityksen "parantavan suorityskykyä", mut siltikään sille ei riitä ku uusimmat mallit pyörittään sitä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
HVrAbbVK (vahvistamaton)

4

Now I know who the brainy one is, IÂ’ll keep loknoig for your posts.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja