Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google keskeytti Galaxy S:n Gingerbread-päivityksen jakelun *PÄIVITETTY*

9
Kaarlo Räihä

Google keskeytti Galaxy S:n Gingerbread-päivityksen jakelun *PÄIVITETTY*
Viime viikolla jakeluun tullut Samsungin Galaxy S -puhelimen Gingerbread-päivitys on hävinnyt vähin äänin jakelusta, ja Vodafone-operaattorin tukifoorumille tulleen viestin mukaan Google puuttui tilanteeseen päivityksen tuomien ongelmien takia.

Samsungille tilanne on jälleen kerran ikävä, sillä myös Galaxy S:n aiempien ohjelmistopäivitysten kanssa on esiintynyt erinäisiä ongelmia, ja monet puhelimen omistajat ovatkin turhautuneet Samsungin toimintaan.

Vodafonen edustajan kirjoittaman viestin mukaan suorituskykyyn liittyvät ongelmat eivät vaivaa Vodafonen asiakkaille jaettua puhelinta, ja operaattori yrittää parhaillaan saada päivityksen takaisin jakeluun sen asiakkaille. Operaattorivapaiden puhelinten kohdalla ongelmia on kuitenkin esiintynyt, ja nähtävästi myös Google on saanut ongelmista tarpeeksi keskeyttäessään päivityksen jakelun.Samsung ei ole tiettävästi kommentoinut vielä päivityksen ottamista pois jakelusta.

Samsungin omien ohjelmistopäivitysten ohella puhelimen omistajat voivat asentaa puhelimeensa epävirallisia ohjelmistoversioita, joiden kehityksestä kiinnostuneet tahot saivat eilen mukavia uutisia, kun Samsung laittoi viimeisimmän lähdekoodipaketin jakeluun.

PÄIVITYS:
Samsung on kertonut yrityksen Facebook-sivulla, että päivitys on otettu pois jakelusta etupuolen kameraan liittyvän ongelman takia. Uuden päivityksen arvioidaan olevan valmis seuraavalla viikolla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

apek
apek

1

Olipa yllätys että vedettiin pois jakelusta. Onneksi lähdekoodit on julkaistu, niin alkaa customeja ilmestymään ja ne toimii kyllä paljon paremmin kuin Samsungin viralliset.

Vastaa
admins
admins

3

Hyvin pelaa 2.3.3. Itse tyhjensin puhelimen oletusasennuksille ennen ja jälkeen asennuksen. Ei ole ongelmia esiintynyt.
Todennäköisesti korjaavat vain pieniä bugeja suomennoksessa ja ehkä jotain muutakin mitä ilmi on tullut.

Vastaa
Pelemane
Pelemane

4

Onhan tää jo naurettavaa räpellystä samsungilta mutta ei kai kukaan järkevä noita stock rommei käytä kuitenkaan.

@3
Ai suomennoksen pienten bugien takia otettiin pois jakelusta kaikkialla maailmassa? :D

Vastaa
Kiedis
Kiedis

7

Samsung on tavallaan kommentoinut päivityksen pois ottamista jakelusta, nimittäin Samsung Suomen Facebook -sivulla kaksi tuntia sitten:

Samsung Suomi
Android 2.3. -päivitys Galaxy S -älypuhelimelle on päätetty toistaiseksi vetää pois markkinoilta. Google selvittää paraikaa ohjelmistossa olevaa pientä virhettä, joka liittyy puhelimen etupuolen kameraan. Ohjelmiston takaisinveto ei vaikuta jo Android 2.3:lla päivitettyjen puhelimien toiminnallisuuteen. Uuden päivityksen arvioidaan olevan valmis viikolla 17.

Lähde: http://www.facebook.com/pages/Samsung-Suomi/176516242367006

Vastaa
Guarded
Guarded

8

I'm OK with this.

Itte käytän customia, monen muun tavoin, joten tämä ei vaikuta minuun tai puhelimeeni millään lailla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Rondare (vahvistamaton)

9

Itsekin päivitin puhelimeni ja ainoat löytämäni bugit ovat: suomennus osittain sekä kellon hälytystoiminnan ongelmat (päivittäinen hälytys ei toimi päivittäin).

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.