Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone siivitti Applen jälleen ennätystulokseen

12
Kaarlo Räihä

iPhone siivitti Applen jälleen ennätystulokseen
Applen osakkeita omistavat henkilöt ovat tänään jälleen taputelleet käsiään, kun yritys kertoi jälleen saavuttaneensa uuden ennätystuloksen viimeisimmän neljänneksen aikana.

Myyntiveturina toimivat iPhonet, joita myytiin neljänneksen aikana yhteensä 18,65 miljoonaa kappaletta. Viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna kasvua tuli 113 prosentin verran.
Myös muut iOS-laitteet kävivät hyvin kaupaksi, ja iPodeja myytiin 9 miljoonaa kappaletta ja iPadeja 4,7 miljoonaa kappaletta.

Liikevaihto oli 24,67 miljardia dollaria ja voittoa tuli 5,99 miljardia dollaria. Näiden osalta kasvua edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna tuli 83 ja 95 prosenttia.

Yrityksen tulevaisuus näyttää myös valoisalta, sillä lehdistötiedotteessa toimitusjohtaja Steve Jobs kertoo yrityksen ampuvan kaikilla sylintereillä, ja loppuvuoden aikana on luvassa lisää innovaatioita.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

mikkiss (vahvistamaton)

1

"Finally, on Steve Jobs health, the executives reported that they continue to see Jobs on a regular basis and that Jobs continues to be involved in major strategic decisions. They commented that Jobs wants to be back full time as soon as he can."

Muutenkin hyviä uutisia Applelle kun ajattelee millaisia spekulaatioita Steven tilasta jo oli.

Vastaa
Tnoi
Tnoi

2

"Yrityksen tulevaisuus näyttää myös valoisalta, sillä lehdistötiedotteessa toimitusjohtaja Steve Jobs kertoo yrityksen ampuvan kaikilla sylintereillä, ja loppuvuoden aikana on luvassa lisää innovaatioita."

Juu en kyllä nyt malta odottaa näitä Applen uusia "innovaatioita"..

Vastaa
mmikkis (vahvistamaton)

3

Apple Inc (AAPL.O) became the world's largest phone vendor by revenue in January-March, overtaking Nokia Oyj (NOK1V.HE) for the first time ever, research firm Strategy Analytics said on Thursday. "With strong volumes and high wholesale prices, the PC vendor has successfully captured revenue leadership of the total handset market in less than four years," said analyst Alex Spektor.
According to the report, Apple's iPhone revenue of $11.9 billion last quarter easily topped Nokia's phone revenue of $9.4 billion

On se kyllä vaan uskomatonta menestystarina toi Applen iPhone, ei ole ihme että Suomessa on tietty viha sitä kohtaan.

Nokianhan tuollaista tulosta pitäisi tehdä eikä minkään Applen eikös niin?

Applen puhelimehan piti olla ihan vitsi nokian mukaan, eikä sillä pitänyt olla mitään jakoa, kuinkas sitten kävikään...

Vastaa
Bluejack
Bluejack

6

Totta turiset! steve katselee seuraavassa i.p mallissa jo steve`s pädistä mitä puuhailet sängyssäkin :) mutta tämä lienee bugi ja tähän tullaan myymään ns.camblummereita jolla voit peittää kameran kun herkimmät hetket ovat meneillään.Lisäksi applestore tulenee myymään erillistä kuukausi maksullista softaa jolla voit ajastaa puhelimen pakollisen seurannan vain 23 tuntiin vuorokaudesta!

Vastaa
mmikkis (vahvistamaton)

7

@6 Oikeastaan aika hieno homma, näkee missä on tullu käytyä. Täähän on eka vaihe siitä, että jonain päivänä voisi tallentaa koko elämänsä. Siihen on vielä pitkä matka, mutta tämä on mielenkiintoinen alku.

Vastaa
akse
akse

10

@8 jep asiassa ei olisi mitään vikaa jos asetuksissa olisi nappi: "tallenna paikkatietoni muistiin". sitte voisi ite valita mitä tehdään.. no applen tapauksessa käyttäjän päätäntävalta on minimoitu joka paikassa.

Vastaa
perhana
perhana

11

@9-10
Eli jos joku nyt ihannoi tätä toimintoa, ei toiminto ole applen tekemä vaan jonkun muun... mutta toisaalta koska siitä puuttuu nappi jolla voisi itse valita tallettaako se paikkatiedot vai ei, se on kuitenkin applen vika?
miten se nyt meni...

Vastaa
Nikotiko
Nikotiko

12

@11.

Ei se ole ongelma kuka sen on tehnyt, vaan se, että se tallentaa tietoja salaisesti ilman käyttäjältä kysymistä. Ja koska se tallentelu tähän mennessä vaikuttaa täysin turhalta, ni se on epäillyttävää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja