Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Verizon sanoo tulevan iPhonen toimivan sekä GSM- että CDMA-verkoissa

2
Kaarlo Räihä

Verizon sanoo tulevan iPhonen toimivan sekä GSM- että CDMA-verkoissa
Huhut tulevan iPhone-puhelimen ominaisuuksista ovat saaneet jälleen yhden lähes varman vahvistuksen, kun Verizon-operaattori kertoi laitteen olevan kansainvälistä mallia, eli se tukee sekä GSM- että CDMA-verkkotekniikoita.

Verizon ei kuitenkaan kertonut milloin laite tulee markkinoille, mutta operaattorin mukaan kyseessä on ensimmäinen kerta, kun se pääsee kilpailemaan tasapuolisesti AT&T:n kanssa iPhone-asiakkaista.
Verizonille suunnattu iPhone 4 -puhelin tuli Yhdysvalloissa myyntiin helmikuussa, kun taas AT&T:n verkoissa toimiva GSM-versio tuli myyntiin jo viime kesänä. Verizonin mukaan tämä selittää sen miksei puhelin nostanut operaattorin alkuvuoden tulosta aivan parhaalla mahdollisella tavalla.

Huhut sekä GSM- että CDMA-verkoissa toimivasta iPhonesta ovat olleet liikkeellä jo pitkään, ja Verizonille suunnattu iPhone 4 sisältää kaikki sopivat komponentit tällaisen laitteen luomiseen, mutta jostain syystä Apple ei halunnut vielä alkuvuodesta julkaista tällaista puhelinta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja