Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Skype korjasi Android-sovelluksen tietoturva-aukon

1
Kaarlo Räihä

Skype korjasi Android-sovelluksen tietoturva-aukon
Viime viikolla Android Police -sivusto löysi Skypen Android-sovelluksesta vakavan tietoturvaongelman, jonka avulla sovelluksen tallentamiin tietoihin pääsi käsiksi todella helposti. Kuluttajien onneksi Skype korjasi ongelman tällä viikolla, kun Android-sovelluksesta julkaistiin uusi 1.0.0.983-versionumeroa kantava päivitys.

Android Policen selvityksen perusteella uudessa versiossa Skypen tallentamien tiedostojen käyttöoikeuksia on kiristetty, joten jatkossa kaikki Android-puhelimessa ajettavat sovellukset eivät pääse suoraan käsiksi sovelluksen tallentamiin tietoihin.

Skype suosittelee kaikki sovelluksen käyttäjiä päivittämään Skypensä tuoreimpaan versioon välittömästi. Skypen tietoon ei ole toistaiseksi tullut tietoturva-aukkoon kohdistuneita hyökkäyksiä, mutta yritys jatkaa tilanteen seuraamista.


Tietoturvaongelmien takia haittasovellukset tai puhelimen käsiinsä saavat henkilöt voivat Skypen vanhempien versioiden kanssa kaivaa helposti esiin mm. puhelimen käyttäjän Skype-tunnuksen, asuinpaikan, syntymäajan, keskusteluhistoriat ja tuttavien yhteystiedot.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja