Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin Mango-päivitys onkin Windows Phone 7.5

2
Matti Vähäkainu

Microsoftin Mango-päivitys onkin Windows Phone 7.5
Microsoftin matkapuhelinalusta Windows Phonelle odotetaan myöhemmin tänä vuonna päivitystä. Aiemmin vain Mango-koodinimellä tunnettu päivitys on muun muassa Nokian kiikarissa, sillä he aikovat julkaista ensimmäiset puhelimet vasta päivityksen jälkeen. Nyt Gizmodo-verkkosivusto on onnistunut nappaamaan kuvakaappauksen, joka varmistaa, että kyseessä on jo huhuttu alustaversio, Windows Phone 7.5.

Uuden Windows Phone -version tärkeimpänä uudistuksena on moniajo, jonka lisäksi alustalle saadaan parempi tuki kolmannen osapuolen sovelluksille. Uudistuksen myötä kotinäkymän tiiliin saadaan todennäköisesti näkymään päivittyvää tietoa myös Microsoftin ulkopuolisten kehittäjien sovelluksista. Muihin Windows Phone 7.5:n uusiin ominaisuuksiin kuuluvat ainakin HTML5-tuki ja Windows Marketplace -parannukset.
Päivityksen on tarkoitus saapua kehittäjille ensi kuun aikana. Julkaisun aikataulu ja laitejulkaisut ovat vielä hämärän peitossa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Kuulostaa hyvältä päivitykseltä. Alkaa se WP7:kin pikkuhiljaa valmistumaan. Toistaiseksi täysin raakile.

Mikä muuten on "tarkoitus moniajo"; typo, luinko hullusti vai mikä homma?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja