Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian WP-kehitystyö keskittyy Saloon ja Tampereelle

2
Manu Pitkänen

Nokian WP-kehitystyö keskittyy Saloon ja Tampereelle
Nokia aikoo keskittää Windows Phone -älypuhelinalustan kehityksen Suomessa Tampereen ja Salon yksiköihin. Suomalaiskaupunkien lisäksi alustan parissa työskennellään San Diegossa ja Pekingissä.

Salon matkapuhelinvalmistus tulee jatkumaan entiseen malliin kun Windows Phonen kehitystyö alkaa. Espoossa ja Helsingissä on edelleen tarkoitus tehdä älypuhelimien ohjelmistokehitystä, mutta Oulussa toiminta muuttuu peruspuhelimien tuotekehitykseksi. Oulun Symbian-alustaan liittyvät työpaikat siirtyvät Accenturelle tänään julkaistun tiedon mukaisesti.
Nokia pyrkii säästämään irtisanomisten ja Microsoft-yhteistyön ansiosta noin miljardi dollaria vuodessa. Suomen Kuvalehti uutisoi eilen, että tänään ilmoitetut irtisanomiset saavat jatkoa puolen vuoden kuluttua. Nokian toimitusjohtajan Stephen Elopin mukaan tieto ei kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan vähennykset jäävät nykyiseen 4000 henkeen.

Kommentit (2)

jake se minäkin (vahvistamaton)

1

siis lisää irtisanomisia ei tarvita _lähiaikoina_, hänen on kerrottu sanoneen joissain muissa uutisoinneissa... Pahaa pelkään, ett lisää on tulossa - ainakin Acenturen toimesta, mutt mahd myös Nokian toimestakin.

Vastaa
Ralle_ (vahvistamaton)

2

Onhan se jo nähty, että kuluttajia ei Windows kiinnosta puhelimissa. Jenkeissäkin markkinaosuutta vain hävitään iPhone ja Googlen alustoille. Microsoft vain jatkaa miljoonien syytämistä kehitystyöhön, joita ei saada koskaan hedelmiä takaisin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja