Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sense 3.0:ssa uusi Trace-tekstinsyöttö

6
Manu Pitkänen

Sense 3.0:ssa uusi Trace-tekstinsyöttö
Matkapuhelinvalmistaja HTC:n Sense-käyttöliittymän kolmannen version uudistuksista saatiin kuulla ensimmäisen kerran kun yhtiö julkaisi HTC Sensation -puhelimensa. Käyttöliittymän kaikista uudistuksista ei päästy tuolloin jyvälle, sillä siitä on paljastunut uusi ominaisuus, Trace-tekstinsyöttö.

HTC Trace on yhtiön oma vastine Swypelle, jonka Android-versio on vielä keskeneräinen. Tracen ansiosta puhelimeen ei tarvitse näpytellä tekstiä, vaan riittää että liu'uttaa sormensa sanassa esiintyvien kirjaimien kautta. Puhelin arpoo tämän jälkeen sanakirjasta sopivan kirjainyhdistelmän ruudulle.

Tracen tarkkuutta voi säätää monen asetuksen avulla, kuten vaikkapa säätämällä liu'utusjäljen leveyttä. Ominaisuus on oletuksena pois päältä, mutta sen käyttöönotossa ei pitäisi olla kenellekään vaikeuksia. Tässä vaiheessa ei ole tietoa, että onko Trace Sense 3.0:n yksinoikeus, vai tuodaanko tekstinsyöttö myös vanhempiin Android-puhelimiin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

5

Sympparilla Swype taitaa olla vain englanniksi. Hyvin on pelittänyt, nopeampi kirjoittaa kuin tavallisella mallilla, kunhan muutamia sanoja opettaa. Edelleen kyllä mielummin avaan fyysisen qwertyn ja näpyttelen.

"Puhelin arpoo tämän jälkeen sanakirjasta sopivan kirjainyhdistelmän ruudulle."
Arpoo? Kuvaako tämä nyt hyvin Tracen toimintaa? :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja