Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Valkoinen iPhone myyntiin huomenna

16
Matti Vähäkainu

Valkoinen iPhone myyntiin huomenna
Apple on kertonut vihdoin tuovansa valkoisen iPhone 4:n myyntiin. Uusi väri saapuu myyntiin heti huomenna ja on saatavilla Applen verkkokaupasta, Apple-myymälöistä, valtuutetuilta jälleenmyyjiltä sekä ainakin yhdysvaltalaisilta operaattoreilta.

Valkoinen iPhone 4 on väriä lukuunottamatta identtinen aiempiin malleihin verrattuna. Myös hinnan ovat Yhdysvalloissa samat, joten 16GB version saa kytkysopimuksella 199 dollarin hintaan ja 32GB version 299 dollarilla. Uutuusmalli saapuu myyntiin myös Suomessa, mutta hintatietoja ei vielä kerrottu.
Hittipuhelimen valkoista versiota on odotettu liki vuosi, sillä komponenttiongelmien lisäksi Apple on painiskellut erityisesti valkoisen mallin materiaaliongelmien kanssa. Apple ilmoitti jo aiemmin tänä vuonna, että puhelimen valkoinen versio saapuu markkinoille vielä kevään aikana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (16)

mmikkis (vahvistamaton)

3

@2 Applen ei olisi mikään pakko edes tuoda tänä vuonna uutta iPhonea ja silti nelonen myis edelleen. iPhone 4 on varmaan vielä ens vuonnakin täysin kilpailukykyinen luuri. Esim iPhoneen ei ole mitään kiirettä saada tuplaytimiä, kun nytkin kaikki pyörii jo todella sulavasti ja nopeasti, toistaiseksi ei ole tullut rajaa vastaan. (on pyörinyt jo 2009 julkaistulla 3gs mallillakin) Toista se on esim galaxy s:llä jossa lisätehoa selkeästi kaivataan esim pelien pyörittämiseen, kilpailijat vasta ottaa iPhone 4:sta kiinni mitä tulee tehojen hyödyntämiseen. Sama ilmiöhän tässä on ollut jo monta vuotta.

Applelle suurempi kysymys on nyt, että miten iOS5 tulee muuttumaan vai tuleeko, tuleeko sieltä oikeasti iso päivitys vai pieniä muutoksia.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

5

Apple myi edellisessä neljänneksessä enemmän iPhoneja kuin koskaan aiemmin, ja nosti samalla älypuhelinmarkkinaosuutensa toistamiseen yli 20%. Yllättävävän hyvä tulos puoli ja puolitoista vuotta vanhoilla malleilla. Tämä antoi varmasti lisävarmuutta iOS:n ja iPhone 5:n normaalia myöhäisempään julkaisuun.

Valkoinen iPhone 4 tuskin lisää myyntiä paljonkaan, mutta saahan silläkin nimen uutissivustoille taas vähäksi aikaa.

iOS:n suhteen toiveissa olisi keskimääräistä suurempi päivitys, tietyt perustavaa laatua olevat käyttöliittymävalinnat (etenkin notifikaatiot) ovat päivityksen tarpeessa. Puhelimeen iPad 2:sta tutut dualcore ja nopeampi gpu ovat selviöitä.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

7

Ei herran Jumala! Nyt sitä saa VALKOISENA! Tää on ku joulu ja juhannus samaan aikaan, kyllä meitä nyt lellitään! Lähdenkin tästä jonottamaan kys. tuotetta.

Kertoo muuten Applen valikoimasta jotain, että luuria saa tasan yhtä mallia, ja uuden värivaihtoehdon saapuminen on uutinen.

Vastaa
tastotesto (vahvistamaton)

10

tästä on erinäisiä juttuja protoista.
lika tulee tarttumaan tuohon luuriin kuin satiainen karvoihin.
naarmuuntuu, tummuu, kuuluvuudet heikkenee entisestään ja viimeisenä halkeaminen on mahdollisempaa mitä mustassa

Vastaa
Guarded
Guarded

11

@3

Eipä se SGS mitään lisätehoja tarvitse pelien pyörittämiseen, hyvin pyörii crash bandicoot kolmoset sun muut puhelimella graafisesti vaativat pelit, ainut mitä ehkä vaatii tähän on ohjelmistopäivityksen uusimpaan vanhasta 2.1 Eclairista. Että äläs tuota Applen propagandaa jaa täällä.

Ja mitä uutiseen tulee; big deal, vaikea uskoa että tämä Applen fanipoikia heiluttaisi. Kaikki suurimmat fanit ovat jo tuon nelosen hommanneetkin, että jos tuota nyt haluaa ostaa joku vaan sen takia että se on valkoinen, niin ei hyvin pyyhi. Muutenkin jos joku menee vaihtamaan nykyisen iPnelosensa tuohon sen värin takia, niin huh huh...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja