Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG Optimus Big on suuri puhelin NOVA-näytöllä

3
Kaarlo Räihä

LG Optimus Big on suuri puhelin NOVA-näytöllä
Kookkaiden Android-puhelinten tuoteperhe sai tällä viikolla uuden jäsenen, kun LG toi Etelä-Koreassa myyntiin uuden Optimus Big -puhelimen.

Optimus Big on varustettu 4,3 tuuman NOVA-kosketusnäytöllä (resoluutio 800x480), ja painoa puhelimella on 151 grammaa, joten laite painii kokonsa puolesta samassa kategoriassa kuin Motorolan Droid Bionic.

Laitteiston osalta tarjolla on kaksiytiminen suoritin gigahertsin kellotaajuudella, 16 gigatavua flash-muistia, 5 megapikselin kamera (LED-salama), HDMI-ulostulo ja Wi-Fi Direct -hyväksynnän saanut WLAN-piiri.

Ohjelmistopuolella käytössä on Androidin Froyo-versio, johon LG on lisännyt joitain omia toimintoja. Mahdollisesta Gingerbread-päivityksestä ei ole toistaiseksi kerrottu mitään.

Värivaihtoehtoja ovat musta ja valkoinen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Agent_007
Agent_007

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti JussiFX:

Mikä on NOVA-näyttö?


Se on LG:n antama nimi tuolle IPS-tekniikkaan perustuvalle paneelille. Eli kaikilla valmistajilla on joku oma markkinointitermi tuolle käyttämälleen näyttötekniikalle, esim. Applen Retina, Samsungin Super AMOLED Plus jne.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

3

2@
>Se on LG:n antama nimi....

Eli

"LG Optimus Big on suuri puhelin LCD-näytöllä"

Nyt otsikko klikki kalastelua, olisi voitu silti itse uutisessa asiaa valaista kun kerran se NOVA jopa otsikkoon oli nostettu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja