Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android-päivitys tuo Googlen videopuhelut ja korjaa bugeja

3
Teemu Laitila

Android-päivitys tuo Googlen videopuhelut ja korjaa bugeja
Google on julkaissut Androidin uusimmalle älypuhelinversiolle päivityksen, jonka laitevalmistajat jakelevat aikanaan käyttäjille. Android 2.3.4 ei tuo mukanaan mitään suuria mullistuksia, vaan kyseessä on lähinnä pienehkö päivitys. Bugikorjausten lisäksi mukana kuitenkin tulee tuki Google Talk -sovelluksen ääni- ja videopuheluille.

Google Talkin avulla puhelimen datayhteyttä voi käyttää videopuheluihin muihin Android-laitteisiin tai tietokoneisiin, joissa on käytössä Gmail tai Google Talk. Ominaisuus toimii sekä 3G- että WiFi-yhteyden yli. Ominaisuus on esittelyvideon perusteella toteutettu erittäin yksinkertaisesti ja videopuhelun aikana on mahdollista poistua sovelluksesta äänen katkeamatta.
Päivitys on ensiksi saatavilla Googlen oman Nexus S -puhelimen omistajille. Muiden mallien käyttäjät joutunevat odottamaan videopuheluitaan vielä jonkin aikaa tai käyttämään vaihtoehtoisia sovelluksia.

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja