Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin Windows Phone 7 -puhelimissa päivitysongelmia

5
Kaarlo Räihä

Samsungin Windows Phone 7 -puhelimissa päivitysongelmia
Helmikuussa alkanut ohjelmistopäivitysten jakelu Windows Phone 7 -puhelimiin ei ole sujunut aivan Microsoftin odotusten mukaisesti, ja nyt ongelmia on löytynyt lisää, joiden myötä päivitysten asentaminen Samsungin Focus- ja Omnia 7 -puhelimiin on osoittautunut ongelmalliseksi.

Focusin kohdalla ongelmat koskevat tiettävästi puhelimen uudempia laiteversioita, joihin päivitystä ei tarjota, vaikka virallisesti päivityksen pitäisi onnistua ilman ongelmia. Microsoft on tietoinen päivitysongelmasta, ja yritys tutkii parhaillaan ongelmien syytä, mutta mitään tarkempia tietoja asiasta ei ole julkaistu.

Päivityksen saaneet Focusin omistajat ovat myös valittaneet ongelmista monikosketustuen kanssa, joiden myötä puhelin ei voi vastaanottaa pitkäkestoisia sormieleitä.Euroopassa Omnia 7:n päivityksen jakelu on toistaiseksi keskeytetty havaittujen teknisten ongelmien takia. Microsoft työstää näihin ongelmiin korjauksia, ja Microsoftin edustajan mukaan korjattu päivitys saadaan toivottavasti jakeluun lähiaikoina.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
uxdgygxrighoojloohg (vahvistamaton)

1

Samsung se osaa sössiä niin android päivityksen joka toimii muilla, että windows phone päivityksen joka toimii muilla.

Vastaa
JussiFX
JussiFX

4

Vaikka muuten Samsungista pidänkin niin nää kyllä kusee kaikki luuripäivitykset käyttiksestä riippumatta :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
fxdx (vahvistamaton)

5

Nimenomaan näin. Samsung saa jopa oman Bada käyttiksen päivitykset menemään päin.. Tai noin asia oli ainakin viimeksi kun vilkaisin Wave keskusyeluja. Muutoin Samsung tekee kyllä hienoja luureja jotka muilta osin jopa toimivat

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja