Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Gingerbread-päivityksen jakelu alkoi Desire HD - ja Incredible S -puhelimiin

6
Kaarlo Räihä

Gingerbread-päivityksen jakelu alkoi Desire HD - ja Incredible S -puhelimiin
Markkinoilla on pian lisää Androidin Gingerbread-versiolla varustettuja puhelimia, sillä HTC laittoi tällä viikolla jakeluun Firmware Over The Air -päivitykset (FOTA) Desire HD - ja Incredible S -puhelimille.

Puhelin ilmoittaa päivityksen löytymisestä automaattisesti, ja päivityksen voi ladata puhelimeen WLAN- tai 3G-yhteyden ylitse. HTC suosittelee tärkeiden tietojen varmuuskopiointia ennen päivityksen asentamista, mutta tiettävästi mitään suurempia bugeja päivityksen kanssa ei ole havaittu.

HTC:n puhelimista Gingerbread-päivityksen saavat lisäksi Desire ja Desire Z, joista ensimmäinen saa päivityksen mahdollisesti vielä tämän kuun aikana ja QWERTY-näppäimellinen malli saanee päivityksen myös lähiviikkojen aikana.


Muiden valmistajien osalta Gingerbread-päivityksiä voidaan odotella ainakin LG:n Optimus-sarjan uusille puhelimille, Samsungin Galaxy Acelle ja Sony Ericssonin Xperia X10:lle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Jupsu
Jupsu

1

noniin tulisiko vihdoin tuolle minun normi desirellekin se päivitys.. hienoa..=)pelkään vain että tämä on se viimeinen päivitys mitä minun luuriini saa.. mutta kiitos ahkerille yhteisöille joten saamme päivityksiä unohdettuihinkin puhelimiin tulevaisuudessa!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja