Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson julkaisi uudet Mini-puhelimet

11
Kaarlo Räihä

Sony Ericsson julkaisi uudet Mini-puhelimet
Sony Ericssonin Android-puhelinten tuoteperhe on kasvanut tänään kahdella uudella pikkupuhelimella, kun yritys julkaisi Xperia mini - ja Xperia mini pro -mallit.

Molemmat puhelimet ovat varustettu gigahertsin kellotaajuudella toimivalla Snapdragon-suorittimella, 512 megatavun RAM-muistilla, 5 megapikselin kameralla (LED-salama, 720p-videokuvaus), kolmen tuuman BRAVIA-kosketusnäytöllä (resoluutio 480x320) ja FM-virittimellä (RDS-tuki).

Xperia mini pro sisältää lisäksi VGA-kameran etupuolella videopuheluita varten ja QWERTY-näppäimistön.

Ohjelmistopuolella tarjolla on Androidin Gingerbread, jota SE on muokannut omilla lisäyksillään. Molemmissa puhelimissa on DLNA-tuki, ja Xperia mini pro sisältää lisäksi vakiona Skype-, Office Suite - ja McAfee antivirus -sovellukset.


Molemmat puhelimet tulevat myyntiin vuoden kolmannella neljänneksellä. Xperia mini on kooltaan 88x52x16 mm ja painoa löytyy 94 grammaa. Xperia mini pron strategiset mitat ovat 92x53x18 mm ja 136 grammaa.

Xperia minin värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen, sininen ja tummempi vaaleanpunainen. Xperia mini pron osalta värit ovat musta, valkoinen, turkoosi ja vaaleanpunainen.

Molemmista puhelimista löytyy 1200 mAh -akku, jolle luvataan puheaikaa noin 5 tuntia ja valmiusaikaa noin 320 tuntia. Valitettavasti laitteiden suositushintoja ei paljastettu.

Alla kuvia puhelimista:
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Anonyymi käyttäjä
siperia pro (vahvistamaton)

2

Ottaen huomioon että kyseessä mini mallit, olisi luurit voineet olla ohuempiakin. Myös resoluutio arveluttaa hieman vaikka suht ok onkin.

Vastaa
Bodomed
Bodomed

3

ois ihan mielenkiintoista kokeilla kuinka toi Qwerty toimii mini mallissa. Kun itsellä on nyt käytössä full qwerty. :P

Vastaa
mcmopo
mcmopo

5

Mikö ihmeen mini? Nuo puhelimethan on ihan normaalin puhelimen kokoisia. Tai nykyään on kyllä puhelimilla tapana ollla samaa luokkaa kuin joskus 80-luvulla joten ehkä tuo on sitten mini.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

6

@Otsikko
>julkaisi

Julkaisusta puhuminen kai vähän ennenaikaista, jos se tapahtuu vasta Q3lla.

Vastaa
Feynman7
Feynman7

7

Hyvä että vielä julkaistaan vähän pienempiäkin puhelimia. Toki isoille 4.3"-näyttö puhelimille on ostajansa, mutta hyvä että kilpailukykyistä tarjontaa on myös pienemmissä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

8

@7 Ainakin X10 mini oli varsin asiallinen peli ja pieni kuin mikä, tämä tosin näyttää olevan hieman isompi, ainakin itseni yllätti aikoinaan toi X10 minin pienuus, oli vielä pienempi kuin kuvista näytti. siinä oli 2,55" näyttö kun tässä on 3".

Mitä tulee paksuuteen niin ainakin se X10 mini oli todella hyvä käteen, eikä lainkaan liian paksu niin pieni luuri ohkaisena voisi olla aika hankala käsitellä.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

9

@2 Ihan mielenkiinnosta, mikä sen resoluution pitäisi olla noinkin pienellä näytöllä, jotta se ei arveluttaisi?

Itseäni kiinnostaisi tietää mikä se näyttö on teknisesti. Onko se LCD vaiko OLED ja onko se RGB vaiko joku pentile-layout. Reality Display with Mobile Bravia ei kauheasti avannut.

Ihan pätevältä puhelimelta tuo vaikuttaa vaikka vähän kasvoikin, alkuperäisen x10 minin hienous oli juurikin mukavan pieni koko.

Vastaa
D00mer
D00mer

10

Miks vitussa tässäkin pitää olla takaisin näppäin vasemmalla, ja menu näppäin oikealla? Ite ainakin tykkän siitä, että omassa wildfiressä ne on toisinpäin, ja mitä muita android luureja olen käyttänyt, on paljon kätevämpää että takaisin näppäin on oikealla puolella..

Vastaa
Jonahan
Jonahan

11

@10

Miksi se on paljon kätevämpää?

Kaiken järjen mukaan kuvamasi näppäinkonfiguraatiot ovat symmetrisiä, joten ero kätevyydessä johtuu joko tottumuksesta tai ihmiskäden ergonomiasta.

Ensimmäinen on aika irrelevanttia, joten mietitään toista. Jos käytät luuria kahdella kädellä ei nappuloiden järjestyksellä ole juurikaan merkitystä, vapaa käsi, ja sen mukana sormi, liikkuu helposti kummalle napille vaan. Jos käytät puhelinta oikealla kädellä, on vasemmalla puolella oleva takaisinnäppäin helpompi painaa peukalolla. [1] Ja päin vastoin.

Eli käytät puhelinta yhdellä kädellä, joka sattuu olemaan vasen? Vai teinkö väärän oletuksen, että back nappi on useammin painettu nappi kuin menu?

[1] Koska sen saavuttamiseen pitää hieman kurottaa, toki puhelimen koko, käden koko ja ote vaikuttavat. Oma testikappaleeni oli luottokortti, jonka koko on suunnilleen uuden x10 minin kokoinen, toki paino ja paksuus ovat ihan erilaiset.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja