Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson integroi Facebookin tiukemmin puhelimiinsa

6
Teemu Laitila

Sony Ericsson integroi Facebookin tiukemmin puhelimiinsa
Sony Ericsson on ilmoittanut aikovansa syventää uusien puhelinmalliensa Facebook-integraatiota. Uudet Facebook-toiminnot tulevat vakiona juuri julkaistuissa Xperia Mini -puhelimissa ja aiemmin julkaistuihin Xperia Arc - ja Play -malleihin ne tullaan jakelemaan ohjelmistopäivityksinä.

Tarkoituksena on laajentaa Facebookin käyttö yhdestä ohjelman sijaan koko puhelimen käyttöliittymään ja sen eri toimintoihin. Tulossa ovat perinteiset kertaalleen tehtävä sisäänkirjautuminen sekä kontaktien ja kalenterin synkronointi.
Lisäksi tulevaisuudessa musiikkisoittimeen ilmestyy Facebookin perinteinen Like-nappula, jonka avulla voi jakaa kuuntelemansa musiikin ja Facebookin-kavereiden suosittelema musiikki löytyy omasta widgetistään. Kavereiden jakamille kuville on luvassa oma välilehtensä ja kontaktilistan kautta kavereiden toiminnasta saa tietoa aiempaa kattavammin.

Gallerian kautta voi tarkastella Picasan kuvien lisäksi myös Facebookin kansioissa olevia kuvia ja perinteisten vastaamattomien puheluiden ja saapuneiden viestien lisäksi lukitusnäkymä esittää Facebookin huomautukset.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
Here to help (vahvistamaton)

1

"Facbook". Tahallinen vai tahaton virhe otsikossa? :)

Vastaa
JuhaW
JuhaW

3

Näissä integroinneissa on vaan yleensä se huono puoli, ettei välttämättä näe kaikkien kavereiden tilapäivityksiä, koska sen ilmeisesti pystyy FB:n asetuksista näin määrittämään. Muistan näin olleen Galaxy S:llä ja WP7:lla ainakin jäi useammankin henkilön päivitykset näkemättä, jolloin se ominaisuus tuntuu turhalta. Siksi kai Googlekin otti sen ominaisuuden pois Nexus malleiltaan 2.3.3 päivityksen myötä.

Vastaa
ep_
ep_

4

Miksi se tykkää-nappi pitää tunkea joka ikiseen paikkaan. AdBlockilla olen itse poistanut kaikki Facebookiin liittyvät jutut sivuilta joiden joukossa myös nämä tykkä-napit.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja