Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlelta uusi Nexus tänä vuonna

5
Manu Pitkänen

Googlelta uusi Nexus tänä vuonna
Googlen mobiilidivisioonan varapuheenjohtaja Andy Rubin kertoi Google I/O -tapahtumassa, että yhtiöltä on tulossa vielä tämän vuoden aikana uusi Nexus-älypuhelin.

Tarkempia tietoja puhelimen spesifikaatioista Rubin ei tietenkään kertonut. Hän kyllä vinkkasi, että Nexukset ovat tyypillisesti olleet rimanasettajia muille puhelinmalleille, joten ominaisuuksissa ei säästellä.

Käyttöjärjestelmäveikkauksissa loppuvuodesta ilmestyvä Androidin Ice Cream Sandwich -päivitys on korkealla. Tätä tukee Rubinin Nexus-puhelimien ilmestymissykliä koskeva kommentti. Hän sanoi Nexus-puhelimien ilmestyvän jouluisin ja kesäisin. Nexus S 4G lienee Googlen tämän kesän puhelinlanseeraus, joten Rubinin mainitsema uusi malli ilmestynee tämän vuoden lopulla. Siis samaan aikaan kuin Ice Cream Sandwich.

Tässä vaiheessa puhelimen valmistajasta voi vain esittää veikkauksia. Aiemmin Googlen puhelimia ovat valmistaneet HTC ja Samsung.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Aika tahtia näitä Nexuksia pusketaan ulos. Mutta tuon Nexuksen valmistaja voi vaihtua "käydään kaikki läpi"-mallilla, tai sitten "ansioitunein" pääsee valmistajaksi. Eräänlainen palkinto.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
PerunaParadoksi (vahvistamaton)

5

@4 Jaa Android puhelimet samanlaisia. Perus Nokialaisa löytyy satamäärin - ne jos jotkut on enemmän samanlaisia kun Android puhelimet. Mitä samaa niissä on? Kaikissa kosketusnäyttö? Sekö tekee niistä samanlaisia?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja