Flash Player 10.3 nyt ladattavissa

4
Kaarlo Räihä

Flash Player 10.3 nyt ladattavissa
Adoben Flash Player -selainlaajennos on jälleen päivittynyt uuteen versioon, kun ohjelmasta julkaistiin eilen ensimmäinen vakaa 10.3-versio.

10.3-versio tuo mukanaan luonnollisesti bugikorjauksia sekä uusia ominaisuuksia, joista kiinnostavimmat ovat uusi ohjauspaneeli asetuksien säätämistä varten ja tiukempi integrointi selaimen yksityisasetuksiin.

[smartbox:none]Adobe on myös vähentänyt yhteensopivien selaimien joukkoa uuden julkaisun myötä, ja Windowsin osalta Flash Player 10.3:n kaverina pitää olla vähintään Firefoxin 3.5-versio, Internet Explorerin 8-versio tai Operan 11-versio.

Jos videoiden toistamisessa esiintyy ongelmia uuden version kanssa, suosittelee Adobe näytönohjaimen ajurien päivittämistä tuoreempaan versioon.



Windows-, Linux- ja Mac OS X -käyttöjärjestelmien ohella uusi versio julkaistiin myös Android-laitteille, jotka voivat ladata tuoreimman version Android Marketin kautta.




Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (4)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Hmmm... Miksi Chromea ei ole mainittu? Chrome tosin taitaa väkipakolla päivittää itsensä uusimpaan versioon, sekä samalla flashin. Vastasinko juuri omaan kysymykseeni?

Vastaa
Agent_007
Agent_007

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:

Hmmm... Miksi Chromea ei ole mainittu? Chrome tosin taitaa väkipakolla päivittää itsensä uusimpaan versioon, sekä samalla flashin. Vastasinko juuri omaan kysymykseeni?

Vastasit. Eli uudemmissa Chromeissa Flashin päivittämisestä ei tarvitse murehtia.
"Beginning with Flash Player 10.2, Flash Player is integrated as part of Google Chrome."

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

3

Vähän offopiccina, mikä olisi paras flash blockaaja pc:lle? Tuli vihdoin tossa muutama viikko sitten asenneltua yksi ja täytyy sanoa, että sen myötä surffailu muuttu huomattavasti mielekkäämmäksi ja koko koneen toiminta nopeutu silmissä, en tajunnut, että flash sentään noin raskas on, kun ei itseltä kuitenkaan mikään ihan hidas kone löydy. Eikä näy puhelinvertailussakaan enää puolensivun kokoista flash mainosta :)

Ongelma on vaan se, että tuo nykyinen ei näytä mitään flash materiaalia, hakusessa olisi ohjelma joka näyttäisi flash kikkareen kuvan kuitenkin ja sen saisi halutessaan päälle. Nyt tuossa mitä käytän pitää erikseen sivuja latailla valkoiselle listalle ja käynnistellä selainta uusiksi ennenku muutokset näkyy jne. toi on aika turhaa säätämistä. ELi sellanen puhelimista tuttu on demand ominaisuus varmaan olisi hakusessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.