Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S II kellottui 1,5 gigahertsiin

3
Manu Pitkänen

Galaxy S II kellottui 1,5 gigahertsiin
XDA-developers-foorumilla kirjoitteleva coolbho3000 on onnistunut kellottamaan Samsungin uutta Galaxy S II -puhelinta 1,5 gigahertsiin. Hänen mukaansa kellotuksen tuoma suorituskykylisäys näkyy selvästi arkikäytössäkin.

Samsung aikoi julkaista kaksiytimisen Galaxy S II:n alun perin vain yhden gigahertsin kellotaajuudella. Myöhemmin osoittautui, että Hummingbird-prosessorissa olisi varaa nostaa kellotaajuutta, ja sitä päätettiinkin sitten nostaa 1,2 GHz:iin. coolbho3000:n kellotukset kuitenkin osoittavat, ettei Samsung rutistanut kaikkia mehuja ulos, vaan pelivaraa jäi edelleen käyttämättä. Hänen kokemustensa mukaan puhelin pysyy vakaana vaikka taajuutta nostettaisiin 25 prosenttia 1,5 gigahertsiin. Ylikellotettuna puhelin saa Quadrant-testistä 4062 pistettä. Linpack-testi menee läpi 1,8 GHz:n lukemilla ja puhelin on käynnistysvakaa 2,0 GHz:ssä.


Ohjeet puhelimen kellotukseen löytyy XDA:n foorumilta. Toimenpide vaatii rootauksen, joka mitätöi takuun. Peruspantterin ei siis kannata kokeilla kellotusta jos on vähänkin epävarma.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Thor1993
Thor1993

2

Alkaa tehoja löytymää. Koskakohan joku lyö tohon jonkun järjettömän kokosen coolerin kiinni / upottaa puhelimen nestemäiseen typpeen ja rikkoo 3Ghz rajan?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja