Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuleva Windows Phone -päivitys tuo herkkuja yrityskäyttäjille

8
Teemu Laitila

Tuleva Windows Phone -päivitys tuo herkkuja yrityskäyttäjille
Microsoft aikoo pitää kuluvan kuun 24. päivä isomman Windows Phone -aiheisen tapahtuman, mutta viime viikkoina on saatu paljon esimakua Mango-päivityksen tulevista ominaisuuksista. Viimeisimmät tiedot saatiin Microsoftin sovelluskehittäjille ja IT-alan ammattilaisille tarkoitetussa TehcEd-konferenssissa. Konferensin avajaistilaisuudessa esitellyt ominaisuudet ovatkin nimenomaan yrityskäyttöön suunnattuja.

Erityisen tärkeistä sähköposteista saa tulevaisuudessa tietää välittömästi, kun haluamansa kansiot voi merkitä näkymään suoraan kotiruudulla. Pidempien viestinvaihtojen seurantaa helpotetaan keskustelunäkymällä, jossa samasta aiheesta käydyt keskustelut näkyvät yhtenä viestilankana.

Paljon sähköpostia käyttävät ilahtunevat mahdollisuudesta etsiä postipalvelimelta (Exchange Server) myös vanhoja sähköpostiviestejä, joita ei ole enää tallessa puhelimen muistissa. Lisäksi tulossa on parempi tuki Microsoftin Lync-yhteistyöalustalle.
Päivityksen myötä yritysten arvostamat tietoturvaominaisuudet paranevat ja mukana on tuki kirjaimista ja numeroista koostuville salasanoille, paremmat työkalut tärkeiden tiedostojen käyttöoikeuksien hallintaan (Information Rights Management) ja tuki piilotetuille WiFi-verkoille.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

PJL78
PJL78

1

Kyllähän sieltä pikkuhiljaa hyvä käyttöjärjestelmä tulee, mitä on näitä uudistuksia tulossa, niin kohta voi mennä ominaisuuksissa ja käyttötarkoituksissa ohi joistakin kilpailijoista. Kunhan Windows Phone OS pysyy vakaana, niin ihan varmasti on mahtava tulevaisuus. Tällä hetkellä ei ole kovin ihmeellinen, mutta kunhan Mango saadaan kehiin tai ehkä vasta WP8, niin uskon hyvään menestykseen.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

4

Kyllä mullakin on odotuksia tätä systeemiä kohtaa.. Kunhan ne ei tosiaan ton vakauden ja nopeuden kustannuksella mitään lisää on asiat aika hyvin.

Vastaa
ep_
ep_

5

"Joo, vielä on, mutta lista tulossa olevista ominaisuuksista on aika pitkä."

Eikös tuo lista MeeGonkin kohdalla ole ihan mukavan mittainen?

Vastaa
Routalempi
Routalempi

6

Hyvältä tämä itsestänikin näyttää tämä WP kehitys. Itselleni tosin WP luuria ei tule ennen WP 8:a, ja siitäkin pitää ensin tutkailla aikanaan mielipiteitä & käydä koittamassa jne. En nimittäin halua varta vasten lyödä päätäni seinään tuossa asiassa, kuten Symbianin suhteen N8:n kanssa kävi (kyllä tällä toki WP 8 asti pärjää).. Tietyiltä osin WP vakuuttaa itseni jo nyt paremmin kuin Android, ja nuo ovat ennekaikkea tietoturvaan liittyvät asiat. En muuten olisi ikinä uskonut sanovani näin Windowsista, mutta näin se aika kuluu, ikää karttuu siinä sivussa ja asiatkin muuttuvat..

Vastaa
perhana
perhana

7

@2
Windows Phone 7 on tärkeimpien ominaisuuksien osalta kuukausia MeeGoa edellä, WP7 puhelimen voi nimittäin ostaa kaupasta ja sillä voi soittaa puheluita... mites MeeGo toimii tältä osalta?

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

8

7@
>Windows Phone 7 on tärkeimpien ominaisuuksien osalta kuukausia
>MeeGoa edellä, WP7 puhelimen voi nimittäin ostaa kaupasta

Kaupat on täynnä puhelimia, joten se ei ole kovin suuri asiakkaita lämittävä juttu. Tosin ei Meego laitteiden vähäinen saatavuuskaan.

WP on kaukana MeeGosta ja tuolla tahdilla näyttää siltä ettei MeeGon tärkeimpien juttujen osalta sitä koskaan saavuta.

WP linja tulevaisuus näytää tosin puhelimissa myynnillisesti paljon valoisammalta ja monia käyttäjiä/firmoja voi lämittää että puhelimella voi tehdä vain niitä juttuja joita valmistaja sallii. Jo pelkkä hyvä integraatio MS toimisto tuotteisiin voi riittää valinnaksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja